Tgrt Haber
28 Eylül 2015 18:47

Fener'i yıkan Gomez'e sürpriz telefon

Beşiktaş'ın golcüsü Mario Gomez'in Fenerbahçe'ye attığı goller sonrası Almanya'da gözler milli takım teknik direktörü Joachim Löw'e çevrildi.

Fener'i yıkan Gomez'e sürpriz telefon
beşiktaş, gomez,

Alman hoca, Fenerbahçe'yi yıkan tecrübeli golcü için konuştu ve milli takım kapılarının sonuna kadar açık olduğunu belirtti.

Gomez'e telefon ettiğini belirten Löw, "Gomez'e telefon ettim. Görüşmemizde onun ne kadar iyi hissettiğini farkettim. Değişiklik ona iyi gelmiş. Goller de bunu kanıtlıyor. İstanbul'da fark oluşturuyor. Mario'nun oyunu özgüven gerektiriyor. Onun için mutluyum" ifadelerini kullandı.
 
"EĞER BÖYLE DEVAM EDERSE..."
 
Yıldız futbolcunun formunu devam ettirmesi durumunda milli takıma geri döneceğini kaydeden teknik adam, "Mario Gomez'i hiçbir zaman dışarıda bırakma kararı almadım. Fark oluşturabilecek bir oyuncu. Eğer bu formu devam ederse, böyle devam ederse, milli takım için favorilerden biri olur, bunu ona da söyledim" dedi.
 
Gomez, Alman Milli Takımı ile son maçına, Eylül 2014'te Arjantin ile oynanan ve 4-2 mağlup oldukları hazırlık maçında çıkmıştı. Son gollerini ise, 2012'de Hollanda'yı 2-1 yendikleri maçta kaydetmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...