Tgrt Haber
29 Eylül 2021 07:13

Ferdi Kadıoğlu’na milli teklif geldi

Hollanda ve Türkiye’nin gözdesi olan Ferdi için ilk hamleyi Kanada yaptı. Genç yıldız tercihini ay yıldızdan yana kullanmazsa Türkiye bir yıldız oyuncuyu kaybedecek.

Ferdi Kadıoğlu’na milli teklif geldi
Ferdi Kadıoğlu,Hollanda,türkiye,kanada,milli takım

Fenerbahçe’de forma giyen Ferdi Kadıoğlu, bu sezon yakaladığı çıkışla dikkat çekerken, Kanada Millî Takımı’ndan davet aldı. Babası Türk, annesi ise Kanada doğumlu bir Hollandalı olan Ferdi’nin millî takım seviyesinde Türkiye, Hollanda ve Kanada tercihleri bulunuyor. Ferdi doğduğu yer olan Hollanda adına bütün seviyelerde millî formayı giymesine rağmen henüz A Takım tercihini yapmış değil. Son üç yıldır Fenerbahçe’de olan 21 yaşındaki oyuncunun Türkiye’ye sıcak baktığı bilinse de kendisine ay yıldızlı takımdan gelen bir teklif yok.

GÖNLÜ TÜRKİYE’DE

Kanada’nın davet ettiği Ferdi Kadıoğlu için Hollanda da bastırıyor. Millî takım hocaları büyük emek harcadıkları Ferdi’nin Hollanda’yı seçmesini bekliyor. Buna rağmen Kadıoğlu’nun aklı ay yıldızlı formada. Türkiye’nin yeni hocası Stefan Kuntz’un Ferdi hakkında bilgi aldığı ve genç yeteneğe davete hazırlandığı öğrenildi. Ferdi’nin tercihi Türkiye gibi Fenerbahçe’yi de yakından ilgilendiriyor. Kadıoğlu farklı bir seçim yaparsa Türkiye bir evladını daha elden kaçırmış olacak. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...