Tgrt Haber
21 Ocak 2022 23:20

Ferdi Kadıoğlu’nun Türkiye’yi seçmesi resmileşti: TFF’den açıklama geldi

Fenerbahçe’nin yıldız futbolcusu Ferdi Kadıoğlu’nun milli takım tercihi Türkiye’den yana kullanmasının ardından seçimi FIFA nezdinde de resmiyet kazandı.

Ferdi Kadıoğlu’nun Türkiye’yi seçmesi resmileşti: TFF’den açıklama geldi
Ferdi Kadıoğlu,tff,a milli takım

Fenerbahçe’de oynadığı performans ile göz dolduran genç yıldız Ferdi Kadıoğlu, Kanada’nın teklifini reddederek Türkiye A Milli Takımı’nı seçti.  Ferdi Kadıoğlu'nun Türkiye'nin yanı sıra Hollanda ve Kanada'yı tercih etme hakkı da bulunuyordu.

“MUTLU OLDUK”

Hamit Altıntop, "Ferdi Kadıoğlu bizi aradı ve milli takım tercihinin Türkiye’den yana olduğunu ve Türkiye’yi seçtiğini söyledi. Mutlu olduk.” ifadelerini kullandı.

RESMİYET KAZANDI

Türkiye Futbol Federasyonundan (TFF) yapılan açıklamaya göre, daha önce ümit ve genç milli seviyede Hollanda'yı temsil eden Ferdi Kadıoğlu'nun A milli düzeyde Türkiye forması giyebilmesi için TFF'nin FIFA'ya yapmış olduğu başvuru bugün itibarıyla sonuçlandı.

TFF’DEN AÇIKLAMA GELDİ

TFF'nin açıklamasında, "Ferdi Kadıoğlu'na, ay-yıldızlı formayla nice başarılar kazanacağı bir milli takım kariyeri diliyoruz." denildi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...