Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
03 Mart 2014 19:39

Ferguson, Ronaldo'nun 'ucuz'a satıldığını ileri sürdü

Alex Ferguson, Cristiano Ronaldo'nun 2009'da Real Madrid'e 'ucuz'a satıldığını ileri sürdü.

Ferguson, Ronaldo'nun 'ucuz'a satıldığını ileri sürdü
Alex Ferguson, Cristiano Ronaldo'nun ucuza satıldığı iddiası,

Manchester United'ın eski efsane teknik adamı Alex Ferguson, Portekizli yıldız oyuncu Cristiano Ronaldo'nun döneminde Real Madrid'e ucuza satıldığını savundu. İspanya basınına konuşan "Sir" lakablı teknik adam, "Kırmızı Şeytanlar"ı çalıştırdığı 2009 yılında Real Madrid'e 80 milyon sterlin karşılığında satılan Portekizli yıldızdan kulübün yeteri kadar kazanç sağlayamadığını iddia etti.
"Ronaldo, o gün Madrid'e 150 milyon sterline satılabilirdi" diyen Ferguson, Ronaldo'nun satışından önce Manchester United yöneticisi David Gill ile Portekizli oyuncunun bonservisi hakkında defalarca konuştuğunu anlattı. Real Madrid Başkanı Florentino Perez'in Ronaldo'yu 2009'da kadrosuna katmak için çok arzulu olduğunu ve büyük bir bütçe ayırdığını tahmin ettiğini kaydeden Ferguson, "Gill'e Ronaldo için Madrid'ten 150 milyon sterlin istemesi gerektiğini ve Perez'in bunu ödeyeceğini söyledim. O ise, 'Saçmalama, o parayı hayatta vermezler' cevabını verdi" şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...