Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
02 Ekim 2015 02:15

Fernandao, 'Takıma katkı sağladığım için mutluyum'

Avrupa Ligi'nde Celtic deplasmanında 2 gol atarak Fenerbahçe'ye 1 puanı getiren Fernandao, 1 puanın sevindirici olduğunu söyledi.

Fernandao, 'Takıma katkı sağladığım için mutluyum'
fernandao, fenerbahçe,

Avrupa Ligi'nde Celtic'le 2-2 berabere kalan Fenerbahçe'de iki gol kaydeden Fernandao, takıma katkı yaptığı için mutlu olduğunu söyledi. Maçın Fenerbahçe adına kahramanı olan Brezilyalı futbolcu,  "Mutluyum takımıma katkı yapabildiğim için. Ben bunun için çalışıyorum. Tüm takımı tebrik etmek lazım. Takım halinde çok iyi mücadele ettik. Deplasmanda alınan, burada alınan beraberlik iyi bir sonuç" dedi.

MEHMET TOPAL: ZOR DEPLASMANDA 1 PUAN İYİ SONUÇ

Fenerbahçeli Mehmet Topal ise zor maçtan çıkardıkları 1 puanın önemli olduğunu söyledi.

Maça kaptan olarak çıkan Topal, maç değerlendirmesini yaparken "Bütün takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Zor bir deplasmanda çok iyi bir mücadele ortaya koyduk. 2-0 geriye düşüp geri döndük. Pozisyonları atabilseydik kazanabilirdik de. Duran toptan ilk golü yedik. İkinci golü de basit hatamızdan yedik. Yenilen golü belli bir bölgeye bağlamak olmaz. Atıyorsak takım halinde atıyoruz, yerken de takım halinde yiyioruz. Hatalarımızı en aza indirmek için çalışacağız. Böyle zor bir deplasmandan 1 puan almak da iyi bir sonuç" ifadelerini kullandı.

SIMON KJAER: KAYBETMEMEK ÖNEMLİYDİ

Sarı-Lacivertlilerin Danimarkalı savunma oyuncusu Simon Kjaer ise kaybetmemenin öenmli olduğunu söyledi.

Kjaer maçı şu sözlerle değerlendirdi: Her maçı kazanmak istiyoruz. Buraya kazanmak için geldik. 2-0 geriden gelip 2-2 berabere kalmamız da memnun edici. Grupta her şey olabilir.

Futbolda bazen bireysel hatalar olabilir ama birlikte kazanır, birlikte kaybedersiniz. Biz bir takımız. Çalışmaya devam edip, hatalarımızdan ders almak zorundayız. Bu akşam bir puandan mutluluk duymalıyız. Sonraki maçlarda artık kazanmamız lazım.

GRIFFITHS: ATTIĞIM GOL OFSAYT DEĞİLDİ

Maçta Celtic'i öne geçiren golü kaydeden Griffiths, attığı golün ofsayt olmadığını savundu.

Galip gelemedikleri için üzgün olduğunu söyleyen Griffiths, "Biraz hayal kırıklığına uğradık. 3 puanı almalıydık. İlk yarıda istediğimiz gibi oynadık. İkinci yarıda işler döndü ve zorlandık. Grupta daha maçlar var. Molde önde ama bizle iki maçları var ve üçer puan alacağımızı düşünüyorum. Attığım gol bence ofsayt değildi" şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...