Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
27 Aralık 2013 13:23

Fernandes Beşiktaş'ta kalmak istiyor

Beşiktaş Futbol Takımı'ndaki geleceği son haftalarda sıkça tartışılan futbolcu Manuel Fernandes, siyah-beyazlı takımda kalmak istediğini açıkladı.

Fernandes Beşiktaş'ta kalmak istiyor
Fernandes, Beşiktaş'ta kalmak istiyor, fernandes kalmas itiyor, fernandes, burda mutluyum,

Portekizli futbolcu, kulüp televizyonu BJKTV'ye yaptığı açıklamada takımdan ayrılmak istemediğini vurgulayarak, siyah-beyazlı takımdaki geleceğiyle ilgili, "Benim öncelikli yerim burası. Benim geleceğim burada olacaktır. Başka bir şey düşünmüyorum. Bu takımın önemli bir oyuncusu olarak burada devam etmeyi planlıyorum" ifadelerini kullandı. Spor Toto Süper Lig'de Kasımpaşa maçında yaşadıkları puan kaybını unutamadığını ifade eden Fernandes, yaşanan taraftar olayını fazla önemsemediğini anlatarak, şunları kaydetti:
"Kasımpaşa maçında yaşadığım olay dışında önemli olan, takım olarak 3 puan kaybetmemiz. Yaşadığım olayı değil, 3 puan kaybını unutamıyorum. Çünkü biz öndeydik ve önemli bir rakibimize karşı oynuyorduk. Bu maçta 3 puanı alamamamız bizim için büyük kayıp oldu. Takım olarak iyi bir ekibiz. Kasımpaşa maçından sonra da bu olay hakkında fazla konuşmadık. Kaybettiğimiz 3 puanla ilgili konuştuk. Çünkü takım halinde başarılı olmak isteyen bir ekibiz. Sonuç bizim için daha önemliydi. Çünkü rakibimizi geride bırakabilirdik. Bu olayı da arkamızda bıraktık." Portekizli futbolcu taraftarlara verdiği mesajda da, "Saygısızlığım olduysa özür dilerim" dedi. Siyah-beyazlı oyuncu, "Taraftarlarımıza şunu söylemek istiyorum; onlara karşı en ufak bir saygısızlığım olduysa özür diliyorum. Onlar da, ben de, takım arkadaşlarım da aynı hedef doğrultusunda ilerliyoruz. Hepimizin ortak isteği Beşiktaş'ın kazanması. Söylemek istediklerim bunlar" ifadelerini kullandı. Manuel Fernandes, takım olarak iyi bir ilk yarı geçirdiklerini ifade etti.
2013-2014 sezonunun ilk yarısında takım olarak ortaya koydukları performansla ilgili Fernandes, "Ligde ilk yarı iniş ve çıkışlar yaşadık. Lige çok iyi başladık. Ardından bir özgüven problemi yaşadık. Önemli bir maçımız var. Liderin 9 puan gerisindeyiz. Kendimizi geliştiriyoruz.  Bana göre iyi bir ilk yarı geçirdiğimizi söyleyebilirim" değerlendirmesini yaptı.
Süper Lig'in 15. haftasında Kasımpaşa ile yaptıkları maçta sahaya giren bir taraftarın tepki gösterdiği Fernandes, 16. hafta mücadelesinde Elazığspor'a karşı sakatlığı gerekçe gösterilerek kadroya alınmamış, son iki antrenmanda takımla çalışmasına rağmen siyah-beyazlı takımın bugün deplasmanda Gençlerbirliği ile yapacağı maç için Ankara'ya götürülmemişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...