Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
26 Aralık 2013 14:43

Fernandes kadroya alınmadı

Süper Lig'de yarın deplasmanda Gençlerbirliği ile yapacağı maç için Ankara'ya giden Beşiktaş'ta Fernandes kadroya alınmadı.

Fernandes kadroya alınmadı
ankara, beşiktaş, süper lig, gençlerbirliği, Fernandes, kadroya alınmadı,

Beşiktaş'ın Spor Toto Süper Lig'de yarın deplasmanda Gençlerbirliği ile yapacağı maçın kadrosunda Manuel Fernandes yer almıyor. Portekizli futbolcu, kulüp yönetim kurulu üyesi Ahmet Kavalcı'nın kafile başkanlığında, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkan özel uçakla Ankara'ya giden kadroda yer almadı. Son olarak, bir taraftarın sahaya girerek kendisine tepki gösterdiği Kasımpaşa maçında forma giyen, 16. haftadaki Elazığspor mücadelesinde sakatlığı gerekçe gösterilerek kadroya alınmayan Fernandes, takımla çalışmalara katılmasına rağmen Gençlerbirliği maçının kadrosuna da dahil edilmedi.  
Siyah-beyazlı ekipte sakatlıkları bulunan Eneramo, Franco, Hutchinson,  Oğuzhan Özyakup ve İsmail Köybaşı da kadronun dışında kaldılar. Cezalı Motta ile yabancı kontenjanına takılan Dentinho da kadroda yok. Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic'in belirlediği 19 kişilik kadroda şu futbolcular bulunuyor: Tolga Zengin, Cenk Gönen, Emre Metin, Sivok, Ersan Adem Gülüm, Uğur Boral, Escude, Serdar Kurtuluş, Mehmet Akgün, Necip Uysal, Veli Kavlak, Kerim Frei, Olcay Şahan, Ömer Şişmanoğlu, Gökhan Töre, Holosko, Muhammed Demirci, Mustafa Pektemek, Almeida. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...