Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
14 Şubat 2017 14:34

Ferudun Tankut: Bu olay ahlak dışıdır

Karabükspor Başkanı Ferudun Tankut, Igor Tudor'un Galatasaray'la anlaşmaya varmasının ardından, "Eğer böyle bir olay varsa bu Tudor'un ayıbıdır. Bu olay ahlak dışıdır" dedi.

Ferudun Tankut: Bu olay ahlak dışıdır
karabükspor, galatasaray, tudor,

Galatasaray'ın Karabükspor Teknik Direktörü Igor Tudor ile 1,5 yıllık anlaşmaya vardığının öne sürülmesinin ardından, Başkan Ferudun Tankut çok sert açıklamalarda bulundu.
 
Karabükspor Başkanı Ferudun Tankut'un açıklamaları şöyle:
 
"Hem hocamız hem de Galatasaray yönetimi tarafından bize ulaşan net bir bilgi ya da başvuru yok. Eğer basında da yazıldığı gibi bir görüşme yapıldığı ya da menajeri ile görüşme yapıldığı söz konusu ise bu etik değil. Hem hocaya hem de Galatasaray gibi büyük bir camiaya yakışmıyor."
 
"Eğer böyle bir olay varsa bu Tudor'un ayıbıdır. Bu olay ahlak dışıdır. İhanete maruz kaldık. Igor Tudor bizimle gitmek için bir görüşme yapmadı, o bizim anlaşmalı hocamız. Çok çirkin bir olayla karşı karşıyayız. Sanırım Galatasaray ve Türk futbol tarihine kara bir leke olarak geçecek bu. Galatasaray yönetimi bu yapmış olduğu davranışın ardından uzun süre töhmet altında kalacaktır. Etik ve ahlak dışı bir hareketle karşı karşıyayız. Galatasaray yönetimi bu işin altından nasıl kalkacak merak ediyorum."
 
"Eğer doğruysa Karabükspor, Antalyaspor maçı öncesi Galatasaray ve Igor Tudor tarafından ihanete uğramıştır, bombalanmıştır. Bu saatten sonra Galatasaray'dan hiç kimse ile görüşmem. Neden görüşeyim? İş geçmiş bitmiş... Türkiye Futbol Federasyonu'na bu konu hakkında Galatasaray'ı şikayet edeceğim."

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...