Tgrt Haber
26 Mart 2018 13:03

FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi maçları ne zaman | Temsilcilerimizin Dörtlü Final maçları ne zaman

FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi maçları ne zaman? FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finalde mücadele eden temsilcilerimiz Banvit ve Pınar Karşıyaka, bu hafta Dörtlü Final için sahaya çıkacak. Çeyrek finalin ilk ayağındaki maçları kendi sahalarında oynayacak olan Türk takımları, ikinci maçları deplasmanda oynayacak.

FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi maçları ne zaman | Temsilcilerimizin Dörtlü Final maçları ne zaman
Banvit,,Pınar Karşıyaka,,fıba,

Temsilcilerimizden Pınar Karşıyaka İspanya’nın UCAM Murcia takımı ile eşleşirken, Banvit’in ise çeyrek finaldeki rakibi Fransa’nın AS Monaco takımı oldu.

FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi’nin çeyrek final müsabakaları 27/28 Mart ve 3/4 Nisan tarihlerinde oynanacak ve çeyrek finallerin ardından Dörtlü Finale katılacak takımlar belirlenecek. Dörtlü Final müsabakaları ise 4-6 Mayıs tarihlerinde oynanacak olup, finalin oynanacağı şehir Nisan ayının ilk haftasının sonunda belirlenecek. Temsilcilerimizin de yer aldığı Basketbol Şampiyonlar Ligi çeyrek final maçlarının programı şu şekilde;

27 Mart 2018, Salı                

21:00   Pınar Karşıyaka – UCAM Murcia

21:00   MHP Riesen Ludwigsburg – medi Bayreuth

28 Mart 2018, Çarşamba

19:30   Banvit – AS Monaco

19:30   AEK – SIG Strasbourg

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...