Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
15 Haziran 2014 09:17

FIFA Dünya Kupası'nda, İtalya, İngiltere'yi 2-1 yendi

FIFA Dünya Kupası finallerinde D Grubu'nun ikinci maçında turnuvanın tecrübeli takımlarından İngiltere ile İtalya karşı karşıya geldi.

FIFA Dünya Kupası'nda, İtalya, İngiltere'yi 2-1 yendi
FIFA Dünya Kupası, İtalya, İngiltere,maç,goller,

FIFA Dünya Kupası'nda, İtalya, İngiltere'yi 2-1 yendi. FIFA Dünya Kupası finallerinde D Grubu'nun ikinci maçında turnuvanın tecrübeli takımlarından İngiltere ile İtalya karşı karşıya geldi.İki takımın da dengeli bir oyun sergilediği karşılaşmada ilk gol İtalya'dan geldi. Korner organizasyonunda yerden gelen topun üzerinden atlayan Pirlo, İngiltere savunmasını şaşırtarak meşin yuvarlağı takım arkadaşı Claudio Marchisio ile buluşturdu. Ceza sahası dışından sert bir vuruş yapan Marchisio, 35. dakikada takımını 1-0 öne geçirdi.
Golün şokunu çabuk atlatan İngiltere, iki dakika sonra beraberliği yakaladı. Wayne Rooney, sol kanattan taşıdığı topu ceza sahasına doğru ortaladı. Pozisyonu iyi takip eden Daniel Sturridge, düzgün bir vuruşla İtalyan kaleci Salvatore Sirigu'yu avlayarak skora denge getirdi: 1-1Maçın ikinci yarısına İtalya hızlı başladı. Sağ kanattan Antonio Candreva'nın sol ayağıyla arka direğe ortaladığı topa iyi yükselen Mario Balotelli, sert bir kafa vuruşuyla takımına galibiyeti getiren golü attı: 2-1Karşılaşmanın kalan dakikalarında gol olmayınca İtalya, İngiltere karşısında sahadan 2-1 galip ayrıldı.2014 FIFA Dünya Kupası D Grubu'nda ilk maçlar tamamlandı
Kosta Rika, ilk maçların ardından 3 puan ve averajla grupta liderlik koltuğuna oturdu. D Grubu'nun ilk maçında Kosta Rika, Uruguay'ı 3-1 yenerek, 3 puana ulaştı. Diğer maçta ise İtalya, İngiltere'yi 2-1 yenerek, 3 puana ulaşan ikinci takım oldu.Grupta ikinci karşılaşmalar 19 ve 20 Haziran tarihlerinde oynanacak. 19 Haziran Perşembe günü Uruguay ile İngiltere, 20 Haziran Cuma günü ise İtalya ile Kosta Rika mücadele edecek.
İlk müsabakaların ardından D Grubu'nda oluşan puan durumu şöyle:

 

TakımlarOGBMAYAv.P

Kosta Rika11003123

İtalya11002113

İngiltere100112-10

Uruguay100113-20

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...