Tgrt Haber
02 May 2022 17:19 - Güncelleme : 02 May 2022 17:21

FIFA’dan Trabzonspor paylaşımı: Adeta görsel şov

2021-22 şampiyonu Trabzonspor dünya gündemine oturdu. Milyonlarca takipçiye sahip sayfalar Bordo-Mavili ekibi paylaşırken, son olarak bu kervana FIFA’da katıldı.

Editör: Okan Güleş / Kaynak: FIFA-Twitter
FIFA’dan Trabzonspor paylaşımı: Adeta görsel şov

Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu’nun şampiyonu Trabzonspor oldu. 38 yıl aradan sonra Süper Lig’de şampiyonluk sevinci yakalayan Karadeniz ekibi, uzun yıllar sonra  2021-22’de istediği hedefine ulaştı. Evinde ağırladığı Antalyaspor ile 2-2 berabere kalan Bordo-Mavililer, bitime 3 hafta kala şampiyonluğu ilan etti.

Trabzonspor’un şampiyonluk kutlamaları ise dünyanın gündemine geldi. Karadeniz’de coşkuyla kutlanan şampiyonluk, Türkiye’nin diğer illerindeki Trabzonsporlu taraftalar tarafından da kutlandı. Dünya basını Trabzonspor için yüzlerce görüntüleri paylaşırken, Uluslararası Futbol FederasyonlarıBirliği (FIFA)’de bu kervana katıldı.

FIFA’DAN TRABZSONSPOR’A TEBRİK

38 yıl aradan sonra şampiyonluğu ilan eden Trabzonspor, şehirde görsel şovların olduğu kutlamalara ev sahipliği yaptı. UEFA resmi hesabı Bordo-Mavili ekip için tebrik mesajı paylaşırken, FIFA’da Trabzonspor’u tebrik etmeyi unutmadı.

FIFA’dan Trabzonspor paylaşımı: Adeta görsel şov

Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği’nin resmi hesabından yapılan paylaşımda "38 yıl sonra şampiyonluk kazanınca…’’ ifadelerini kullanarak taraftarların çılgın kutlamasının videosunu paylaştı. 15 milyondan fazla takipçisi bulunan FIFA resmi hesabına, dünyanın farklı yerinde yaşayan kullanıcılardan yorum yağdı.

Kaynak: FIFA-Twitter
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...