Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
25 Mart 2016 14:24

Fikret Orman'dan 'Gökhan Töre' açıklaması

Fikret Orman, siyah-beyazlı futbolcu Gökhan Töre'yle sezon sonunda yolların ayrılacağına yönelik basında yer alan iddialarla ilgili, 'Gökhan Töre'yle ilgili yapılmış hiçbir anlaşma yoktur.' dedi.

Fikret Orman'dan 'Gökhan Töre' açıklaması
fikret orman,gökhan töre,beşiktaş,

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, siyah-beyazlı futbolcu Gökhan Töre'yle sezon sonunda yolların ayrılacağına yönelik basında yer alan iddialarla ilgili, "Gökhan Töre'yle ilgili yapılmış hiçbir anlaşma yoktur." dedi.

Fikret Orman, TRT Spor'a yaptığı açıklamada, ara transfer döneminde Gökhan Töre için bir Avrupa kulübüyle anlaşmaya varıldığı ve siyah-beyazlı futbolcunun sezon sonunda takımdan ayrılacağına yönelik basında yer alan iddialara cevap verdi.

Beşiktaş'ın şampiyonluğuna odaklandıklarını vurgulayan Orman, "Gökhan Töre'yle ilgili yapılmış hiçbir anlaşma yoktur. Gökhan Töre'nin satılıp satılmayacağına Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu karar verir. Ben öyle bir hesap içerisinde hareket etmem." diye konuştu.

Orman, Gökhan Töre'nin sevdikleri bir futbolcu olduğunu anlatarak, şunları söyledi:

"Değeri olan, Beşiktaş'a kar getirecek oyuncu, hak ediyorsa satılır. Kardan kastım parasal değil, oyun anlamında kar getirecek. Beşiktaş ona sahip çıktı. Beşiktaş, Gökhan Töre'den alacaklıdır. O bizden önce 3 kulüpte oynadı. Oynadığı bütün karşılaşmaları toplayın, 3 maç yoktur. İki sezondur Beşiktaş'ta direkt kadroya giriyor, iyi de futbolcu ve oynuyor. Şu anda şampiyonluk yolunda Beşiktaş'a destek vermesi gerekiyor."


 "Fotoğraflardan hoşlanmadım"
Fikret Orman, Gökhan Töre'nin, Beşiktaş Kulübünün eski takım doktoru Ertuğrul Karanlık'la bir arada verdiği poza tepki gösterdi.

Siyah-beyazlı kulübün bir doktorunun bulunduğunu ve kendisinden de memnun olduklarını vurgulayan Orman, "Bu sene hiç sakatlık yaşamıyoruz. Ertuğrul Karanlık'la verilen o fotoğraflardan hoşlanmadım. Onun cezası varsa, herkes cezasını ödeyecek. Beşiktaş Kulübünde her şey sistemine göre yapılır. Gökhan Töre de bir an evvel gelip, formasını alabilirse almaya çalışsın. Beşiktaş'a katkıda bulunsun." ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...