Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
27 Şubat 2016 16:45

Fikret Orman’dan kamp tesisleri müjdesi

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, 'Bolu’da 32 bin 991 metre kare bir arazi satın aldık. Kamp tesisi yapacağız. Tapusunu aldık. Tapusu Beşiktaş’a ait olan bir tesis olacak. Bütün branşlarımız yaz kamplarını orada yapabilecek. Senelerdir Avrupa’ya gidiyoruz ve 350 bin Euro civarında kamp parası istiyoruz. Rakibimiz de orada yatırım yaptı biz de yapıyoruz' dedi.

Fikret Orman’dan kamp tesisleri müjdesi
beşiktaş, Fikret Orman

Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu toplantısında Başkan Fikret Orman, mayıs ayında yapılacak seçimlerde aday olacağını açıkladı. Öte yandan Başkan Orman, Bolu’da bir kamp tesisleri yapacakları müjdesini de verdi.
“Bolu’da 32 bin 991 metre kare bir arazi satın aldık” diyerek sözlerine başlayan Fikret Orman, “Kamp tesisi yapacağız. Tapusunu aldık. Tapusu Beşiktaş’a ait olan bir tesis olacak. Bütün branşlarımız yaz kamplarını orada yapabilecek. Senelerdir Avrupa’ya gidiyoruz ve 350 bin Euro civarında kamp parası istiyoruz. Rakibimiz de orada yatırım yaptı biz de yapıyoruz. Orada bir oteli 20 seneliğine kiraladık. Bu otelin haricinde otele ait 2 futbol sahası ve kayak merkezi var. 15 bin 500 TL’ye kiraladık” açıklamalarında bulundu.
Kongre üyeleri karşısında üyelik hakkında da bilgiler veren Başkan Orman, “7 bin 500 kişiyi üye yaptık. Tüzük gereği belirli periyotlarla üye yapabiliyorsunuz. Bekleyen üyelik sayısı 670 kişi. Mart ayında yeni üyelikler yapabileceğiz. Artık yapabileceğin en maksimumunu yaptık. Atık aidatın da artmasını istiyoruz” dedi.
Beşiktaş’ta mayıs ayında yapılacak seçimli kongrede aday olacağını açıklayan Fikret Orman, şöyle konuştu:
“Mayıs ayında yapılan kongreye adayım. Yürekli arkadaşlarımı alkışlayın. Hepsinden Allah razı olsun. Bir gün beni satmadılar. Hep yanımda oldular. Bazı zaman kızdırdıklarımız oldu ama hep beraber cami için mücadele ettik.” 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...