Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
29 Ağustos 2014 16:36

Fikret Orman'dan kura sonrası ilk yorum!

Siyah beyazlı başkan, ilk hedeflerinin son 16 olduğunu belirtirken transfer döneminin kapanmasına çok az bir süre olmasına rağmen çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Fikret Orman'dan kura sonrası ilk yorum!
beşiktaş,başkan,kura çekimi,uefa avrupa ligi,yorum,

Monaco'daki kura çekimi sonrası Tottenham, Partizan ve Arteras ile aynı gruba düşen Beşiktaş'ta Başkan Fikret Orman, ilk etapta son 16'ya ulaşmayı hedeflediklerini ve bunun için birkaç transfer daha yapacaklarını müjdeledi.
Kura çekimini yorumlayan Orman, NTV Spor'a verdiği demeçte, "Hayırlı olsun. Bizim için kimlerle aynı grupta olduğumuz farketmez. Çıkacağız ve topumuzu oynayacağız. Gruptan çıkmak istiyoruz. Beşiktaş'ın hedefleri belirlemeden önce gruptan çıkmayı hedeflemesi lazım. İlk hedefimiz gruptan çıkmak. Bunu başaracağımıza inanıyoruz. Bu sene kısmetimiz Londra'dan açıldı. Oradan devam edeceğiz." şeklinde konuştu.Transfer konusunu da değinen siyah beyazlı başkan, "Transfer yapacağız. Uzun zamandır çalıştığımız oyuncular var. Olmayan transferlerimiz var. Uğraşıyoruz. Pazartesi akşamına kadar vaktimiz var. Pazarlıklarımızı sürdüreceğiz. Şu an için hiçbir oyuncu ile ilgili netleşmiş bir durum yok. Futbol keşke oyunudur. Bir oyuncu transfer edersiniz keşke öbürünü alsaydım derdiniz. Beşiktaş'a alacağınız bir oyuncu çok bir şey değiştirmez. Tüm kulüplerde en kolay şey transfer yapmaktır. Ama bizim işimiz doğru fiyatlara doğru zamanda bu işi yapmak. Keşkelerle uğraşacak durumda değiliz. Son 3 günde en iyi transferleri yapmaya çalışacağız." dedi.
"ANCAK ŞAMPİYONLUK TATMİN EDER"
Sadece şampiyonluğun kendilerini tatmin edeceğini vurgulayan yönetici Metin Albayrak ise, NTV Spor'a verdiği demeçte, "Dengeli bir kura çektik. Galatasaray'a da Şampiyonlar Ligi'nde başarılar diliyorum. Biz dengeli bir kura çektik. Ama gruptan çıkmayı hedefliyoruz. Teknik ekibimiz gerekli analizleri yapacaktır. Bizim tatmin olacağımız hedef şampiyonluk. Lig için tek hedefimiz şampiyonluk. Avrupa'da da çıkabileceğimiz en yukarıya çıkmak istiyoruz. Bunu aşama aşama değerlendirmeyi düşünüyoruz. Gruptan birinci olarak çıkmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...