Tgrt Haber
30 Haziran 2014 18:48

Fikret Orman'dan stad itirafı

Beşiktaş'ın yapımı süren yeni stadı Vodafone Arena'da batı tribününün (numaralı) inşasına başlanırken, Fikret Orman önemli açıklamalarda bulundu.

Fikret Orman'dan stad itirafı
stat,beşiktaş,orman,başkan,açıklama Fikret,Ormandan,stat,itirafı,

Beşiktaş'ın yapımı süren yeni stadı Vodafone Arena'da batı tribününün (numaralı) inşasına başlandı. Kulüp başkanı Fikret Orman ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı, inşaat alanında düzenlenen törende ilk beton döküldü. Siyah-beyazlı kulübün divan kurulu başkanı Yalçın Karadeniz, kulüp ikinci başkanı Ahmet Nur Çebi, yönetim kurulu üyeleri Ahmet Ürkmezgil, Metin Albayrak, Emre Kocadağ ve Hakan Özköse'nin katıldığı törenin ardından kurban kesildi. Başkan Orman, kulüp televizyonu BJKTV'ye yaptığı açıklamada, stat için 6 ay önce temel attıklarını anımsatarak, şunları söyledi: "İnşaat üç tarafta hızla devam ediyor. Taraftarımızın bildiği isimleriyle, eski açık, yeni açık ve kapalı tribünlerde inşaat çalışmaları sürüyor. Herkes numaralı tribünün ne zaman başlayacağını merak ediyordu. Temmuz ayı itibarıyla sahanın şekli oluşur ve insanlar daha net anlayabilirler. Burada çalışan işçilerimizi de motive etmek için böyle bir tören düzenledik. Allah hayırlar nasip etsin. Çok hızlı ilerleyemiyoruz, çünkü büyük bir yatırım. Böyle yatırımları devletler 4-5 yılda yapamıyorlar. Şu anda yıkılan statlar var, 3-4 yıldır bitirilemiyor. Çok daha hızlı olabilirdik ama parasal olarak hem kulübün faaliyetlerini sürdürmemiz hem taraftarımızın beklentisi olan bütün branşlarda transferler yapmamız gerekiyor."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...