Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
13 Mart 2019 12:22

Fırat Arslan bir numarada

Türk profesyonel boks tarihinin ilk ve tek dünya şampiyonu Fırat Arslan, dünya sıralamasında bir numaraya çıktı.

Fırat Arslan bir numarada
fırat aslan,boks,boksör

Dünya Boks Organizasyonu (WBO) Cruisergewicht klasmanında Fırat Arslan, birinciliği kimseye kaptırmadı. Şu an için dünya sıralamasında bir numara olan tek Türk boksör Fırat Arslan, "Şu an için çalışmalarımız devam ediyor. Yakında önemli sürprizler yapabilirim. Yıl sonuna doğru da dünya şampiyonluk maçına çıkabilirim. Asıl hedefim dünya rekoru kırmak. Onun için de çalışmalarımız devam ediyor. Sonuçlar belirlenir belirlenmez buradan tüm spor severlere açıklayacağım" şeklinde konuştu.  

Sporcunun basın danışmanı Vedat Alyaz, son maçlarının hepsini nakavtla kazanmasının bunda etkisi olduğunu vurgulayarak, "Fırat Aslan, 2017'den beri yaptığı tüm maçları nakavt ile kazandı. Hakemler sadece son maçında beraberlik dedi. Sporcumuz uzun yıllardan beri sürekli listenin zirvesinde yer almaktadır. Zaman zaman iki-üçe düşsek de yine de zirvede kalmayı başarıyoruz. Tüm dünya çapında on binlerce sporcu arasından bir numara olmak ülkemiz için de büyük bir gurur kaynağıdır" dedi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...