Tgrt Haber
08 Mart 2014 18:45

Fırat Aydunus Melo'ya küfür mü etti?

Galatasaray ile Akhisar Belediyespor'u karşı karşıya getiren maç sarı kırmızılı takımın müthiş baskısı ile başladı.

Fırat Aydunus Melo'ya küfür mü etti?
galatasaray, akhisar belediyespor, melo, fırat aydunus, küfür,

Ancak dakikalar 23'ü gösterdiğinde sahalarda pek göremediğimiz bir sahne yaşandı. Süper Lig'in 24. haftasında Galatasaray ile Akhisar Belediyespor karşı karşıya geldi. Sarı kırmızılı takımın fırtına gibi başladığı ve 18 dakikada 2 gol bulduğu maçın 23. dakikasında ilginç bir pozisyon yaşandı. Galatasaray'ın Brezilyalı futbolcusu Felipe Melo bir pozisyonda rakibine faul yaptı. Israrlı itirazlarını sürdüren Melo, Fırat Aydınus tarafından uyarıldı. Buna rağmen Melo itirazlarını sürdürünce hakem Aydınus son uyarısını yapmak için orta saha oyuncusunun yanına kadar geldi.
Melo, Aydınus'un uyarılını dinlerken konuşmaya devam etti. Kameraların dikkat kesildiği anda Fırat Aydınus'un dudaklarından Melo'ya ettiği küfürler döküldü. İzleyenlerin büyük tepkisini toplayan o an için MHK bakalım nasıl bir yol izleyecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...