Tgrt Haber
12 Temmuz 2015 10:51

Fluminense, Ronaldinho ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı

Brezilya Birinci Futbol Ligi ekibi Fluminense, Meksika takımlarından Queretaro'dan ayrılan Ronaldinho'yu renklerine bağladı.

Fluminense, Ronaldinho ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı
ronaldinho,

Süper Lig'in yeni ekibi Antalyaspor'un gündeminde yer alan Ronaldinho yeni takımını açıkladı...Kulüpten yapılan açıklamada, 35 yaşındaki Ronaldinho ile 2016 yılının  sonuna kadar geçerli olmak üzere 1,5 yıllık sözleşme imzalandığı bildirildi. Tam  adı Ronaldo de Assis Moreira olan Brezilyalı orta saha oyuncusunun yeni takımında  10 numaralı formayı giyeceği belirtildi.
 Fluminense, Ronaldinho'nun alacağı ücret hakkında bilgilendirmede  bulunmadı. Ülke basınında, futbolcunun sözleşmesi boyunca yaklaşık 3,5 milyon  dolar kazanacağı öne sürüldü.İmza töreninin ardından transferini değerlendiren Ronaldinho,  Brezilya'ya dönmesinde en önemli etkenlerden birinin ülkesinde henüz bir  şampiyonluk yaşayamaması olduğunu aktararak, Fluminense'nin güzel bir projeyle  kendisine teklifte bulunduğunu ve takıma katıldığı için mutluluk duyduğunu ifade  etti.
Ülkesinde Gremio ve Atletico Mineiro'nun yanı sıra Fluminense'nin en  büyük rakibi Flamengo'da forma giyen tecrübeli futbolcu, İspanya'nın Barcelona,  İtalya'nın Milan, Fransa'nın Paris Saint-Germain ve son olarak Meksika'nın  Queretaro takımlarında mücadele etmişti.
 
Kariyerinde FIFA Dünya Kupası, Copa America, Libertadores Kupası, UEFA  Şampiyonlar Ligi gibi başarılar bulunan Ronaldinho, geçen sezon Meksika liginde  çıktığı 29 maçta 8 gol attı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...