Tgrt Haber
26 Eylül 2021 14:43

Formula 1 Rusya GP kazananı Lewis Hamilton tarihe geçti!

Formula 1 Dünya Şampiyonası'nda sezonun 15. Yarışı için nefesler tutuldu. Türkiye GP öncesindeki son F1 yarışı, Rusya'da Sochi pistinde olması ''Formula 1 hangi kanalda yayınlanacak? F1 Rusya saat kaçta başlayacak? Formula 1 Rusya GP şampiyonu kim oldu? Lewis Hamilton yarışı kaçıncı sırada bitirdi? '' sorularını akıllara getirdi.

Formula 1 Rusya GP kazananı Lewis Hamilton tarihe geçti!
formula 1,formula,yarış

Rusya’nın ev sahipliği yaptığı Formula 1 için hazırlıklar tamamlandı. 5,8 kilometrelik Soçi Pisti'nde yapılacak olan yarış, Türkiye GP öncesi son F1 yarışı olacak. Formula 1 takipçileri yarışı ilgiyle takip ediyor. 8-9-10 Ekim'de İstanbul'da gerçekleştirilecek olan Türkiye GP öncesindeki son F1 yarışı, Rusya'da Sochi pistinde gerçekleşiyor. Peki Formula yarışı saat kaçta başlayacak? Formula 1 Rusya şampiyonu kim oldu?  

FORMULA 1 YARIŞI SAAT KAÇTA?  

Formula 1 yarışı için heyecanla bekleyen izleyiciler ''Formula 1 Rusya GP saat kaçta başlayacak?'' sorusuna odaklandı. F1’de sezonun 15. yarışı olan 53 turluk Rusya GP’si 26 Eylül 2021 Pazar günü saat 15.00’da yapıldı.

FORMULA 1 RUSYA GP HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?  

8-9-10 Ekim'de İstanbul'da gerçekleştirilecek olan Türkiye GP öncesindeki son F1 yarışını takip etmek isteyenler ''Formula 1 Rusya GP hangi kanalda izlenir?'' sorusunun cevabını merak ediyor. Formula 1 yarışı S Sport ile S Sport Plus kanalları üzerinden canlı olarak yayınlandı. 

Formula 1 Rusya GP kazananı Lewis Hamilton tarihe geçti!

 

FORMULA 1 RUSYA GP ŞAMPİYONU KİM OLDU? 

 

Formula 1 Rusya GP yarışı Türkiye'de de ilgiyle takip ediliyor. 26 Eylül Pazar Türkiye saatlerine göre 15.00'da gerçekleşecek. Formula 1 Rusya GP'de Lewis Hamilton, 100. grand prix zaferini kazanan ilk ve tek isim olarak tarihe geçti. Formula 1'de, Türkiye Grand Prix'si öncesinde son yarış olan Rusya, yağmurlu geçen sıralama turlarının ardından pazar günkü yarışın başlangıcında yağmur yapmadı. Pistin olduğu bölgede hava sıcaklığı 19 derece olurken, pist sıcaklığı 22 dereceyi gösterdi.  FIA, yarış öncesinde %70'lik bir yağmur tahmininde bulundu. Lewis Hamilton böylece Formula 1 Rusya GP kapsamından 100.zaferini kazandı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...