Tgrt Haber
05 Aralık 2021 20:13

Fenerbahçe'de Marko Arnautovic bombası! Son dakika transfer haberleri...

Son dakika Fenerbahçe transfer haberi: Süper Lig'de beklenilen performansın uzağında kalan Fenerbahçe'de yönetim, Bologna'nın 1.92'lik kulesi Marko Arnautovic için düğmeye bastı, menajerinden olumlu dönüş alındı. Bologna ile bir hafta içinde pazarlıklar start alacak.

Fenerbahçe'de Marko Arnautovic bombası! Son dakika transfer haberleri...
Fenerbahçe,Marko Arnautovic

Fenerbahçe'de ocak ayındaki ara transfer dönemi için çalışmalar devam ediyor. Takvim'in haberine göre; Sarı-lacivertlilerin yaz transfer döneminde de gündemine gelen bir isim için yeniden harekete geçildiği öğrenildi. Bu isimn Bologna'da forma giyen Marko Arnautovic olduğu belirtildi.

Bologna ile 2023 yılının haziran ayına kadar sözleşmesi bulunan Sırp asıllı Avusturyalı golcü için düğmeye basıldığı ve menajeri ile temasa geçildiği bildirildi. Marko Arnautovic'in menajerinden olumlu dönüş alan sarı-iacivertliler, İtalyan kulübünün temsilcileri ile masaya oturmak için gün sayıyor.

PAZARLIKLAR BAŞLIYOR

Bologna yönetimi ile 1 hafta içinde pazarlıkların başlayacağı ifade ediliyor. 32 yaşında ve 1.92 boyunda olan Arnautovic, her iki ayağını da kullanabilen ve gol şansı yüksek bir oyuncu olarak dikkat çekiyor.

96 kez formasını giydiği Avusturya Milli Takımı'nda 32 kez fileleri havalandırmayı başardı. Teknik kapasitesi yüksek bir oyuncu olan Arnautovic pivot santrfor dişında gerektiğinde sağ açık ve sol açık mevkinde de görev yapabiliyor. Avusturya Milli Takımı'nın 1. santrforu olan Marko Arnautovic, şu anda formasını giydiği Bologna dışında Inter, Werder Bremen, Stoke City ve West Ham gibi üst düzey takımlarda da görev yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...