Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
14 Nisan 2022 15:12 - Güncelleme : 14 Nisan 2022 15:58

Beşiktaş'ın stoperi Francisco Montero trafik kazası geçirdi: Kaza anının görüntüleri ortaya çıktı

Beşiktaş'ın savunma oyuncusu Francisco Montero, İstanbul’un Beykoz ilçesinde trafik kazası geçirdi. Montero üç aracın karıştığı kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

Beşiktaşlı futbolcu Francisco Montero’nun trafik kazası geçirdiği açıklandı. Olay Beykoz Acarkent'te saat 10.00 sıralarında meydana geldi.

İddiaya göre Beşiktaşlı futbolcu Francisco Montero Volvo marka aracı ile seyir halindeyken kaza yaptı. Üç lüks aracın karıştığı zincirleme kazada Montero'nun hafif yaralandığı öğrenildi. Kaza sonrası Montero'nun kaldırımda telefon ile konuştuğu anlar vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Öte yandan kazanın ardından kulüp yetkilileri tarafından olay yerinden alınan Montero Nevzat Demir tesislerine götürüldü. Kazaya ilişkin görüntüler de ortaya çıktı. Siyah-beyazlı ekip futbolcuyla ilgili resmi hesap üzerinden geçmiş olsun mesajı yayımladı.

BEŞİKTAŞ'TAN AÇIKLAMA

Beşiktaş'ın paylaşımında, "Futbol takımımızın bugünkü antrenmanına gelirken maddi hasarlı bir trafik kazası geçiren futbolcumuz Francisco Montero'nun sağlık durumu iyi durumda olup antrenmana katılmıştır. Futbolcumuza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz." ifadeleri kullanıldı.

''VİDA'YI GÖRDÜM''

Kazaya tanık olan vatandaş Şaban Kılıç, “Ben kaza anında oturuyordum. Çok yüksek ses geldi, ben kaza olduğunu anladım. Hemen koşa koşa çevreyoluna indim. Bir baktım arabalar kaza yapmış pert olmuşlar. Bir cip geldi cipe baktım içerisinde Beşiktaşlı Vida’yı gördüm. Bu Vida değil mi diye sordum gerçekten Vida olduğunu anladım. Hemen tanınmamak için kapşonunu kapattı. Ama biz de Beşiktaş taraftarıyız hemen anladık. Montero’nun yanına geldi ve Montero ile konuştu. Geçmiş olsun bir şeyin var mı dedi. Vida, Montero’ya takma kafana deyip sırtına vurup gitti. Ben Montero’nun yanına gittim geçmiş olsun dedim. Sağ ol dedi. Ayaklarını tutarak Bir şeyin var mı dedim? Bir şeyinin olmadığını söyledi. Ben de sırtını sıvazladım geçmiş olsun dedim. Teşekkür etti. Allah’a Şükür herhangi bir yarası yoktu. Sapa sağlamdı ve gülüyordu. Telefon ile birileriyle irtibat kuruyordu. Çekici gelip araçları çekti daha sonra kendisi de ayrıldı” dedi.

Beşiktaş'ın stoperi Francisco Montero trafik kazası geçirdi: Kaza anının görüntüleri ortaya çıktı

Beşiktaş'ın stoperi Francisco Montero trafik kazası geçirdi: Kaza anının görüntüleri ortaya çıktı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...