Tgrt Haber
06 Haziran 2018 23:27

Fransa Açık'ta zorunlu ara

Fransa Açık'ta tek erkekler çeyrek finalinde Nadal-Schwartzman ile Cilic-Del Potro maçları, yoğun yağış nedeniyle yarına ertelendi.

Fransa Açık'ta zorunlu ara
fransa açık,,zorunlu ara,

Sezonun ikinci grand slam tenis turnuvası Fransa Açık'ta (Roland Garros) tek erkeklerde bugün oynanması gereken çeyrek final maçları, kötü hava koşulları nedeniyle yarına ertelendi.

Fransa'nın başkenti Paris'te düzenlenen turnuvada, tek erkeklerde Rafael Nadal-Diego Schwartzman ile Marin Cilic-Juan Martin Del Potro arasındaki çeyrek final maçları, yoğun yağış nedeniyle tamamlanamadı.

Turnuvanın 1 numaralı seribaşı İspanyol Nadal karşısında ilk seti 6-4 alan Arjantinli Schwartzman, ikinci sette ise 5-3 gerideyken maç ertelendi. 3 numaralı seribaşı Hırvat Cilic ile 5 numaralı seribaşı Arjantinli Del Potro arasındaki karşılaşma ise ilk sette 6-6 beraberliğin ardından "tie break" bölümünde yarıda kaldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...