Tgrt Haber
13 Aralık 2020 18:27

Fuat Çapa, korona virüse yakalandı

Kasımpaşa, Teknik Direktör Fuat Çapa’nın korona virüs testinin pozitif çıktığını açıkladı.

Fuat Çapa, korona virüse yakalandı
Kasımpaşa, Teknik Direktör Fuat Çapa,korona virüs testi

Kasımpaşa’da Teknik Direktör Fuat Çapa’dan kötü haber geldi. Lacivert-beyazlılar, haftalık yapılan korona virüs kontrollerinde tecrübeli çalıştırıcının test sonucunun pozitif çıktığı duyurdu.

Kasımpaşa resmi sosyal medya hesabından konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:
"Kasımpaşa Sportif Faaliyetler olarak futbolcularımız, teknik heyetimiz ve destek ekibimize her hafta rutin olarak uyguladığımız Covid-19 PCR testleri neticesinde teknik direktörümüz Fuat Çapa'da pozitif bulguya rastlanmıştır. Testi pozitif sonuçlanan Çapa'nın izolasyon, takip ve tedavi süreçlerine ilgili protokoller doğrultusunda derhal başlanmıştır. Teknik direktörümüz Fuat Çapa'ya geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz."

Fuat Çapa, Ziraat Türkiye Kupası’nda oynayacakları Muğlaspor müsabakası ve Süper Lig’de deplasmanda karşı karşıya geleceği Yeni Malatyaspor maçında takımının başında yer alamayacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...