Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
04 Ağustos 2015 22:10

Furkan Korkmaz milli takım kampında

A Milli Takım'da genç oyuncu Furkan Korkmaz, kamp kadrosuna dahil oldu.

Furkan Korkmaz milli takım kampında
furkan korkmaz,

Türkiye Basketbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamada, FIBA 19 Yaş Altı Dünya Şampiyonası’nda üçüncü, Avrupa Gençler Şampiyonası’nda ikinci olan milli takımların kadrosunda yer alan Furkan Korkmaz’ın, A Milli Takım’ın İtalya’da sürdürdüğü kampa katıldığı belirtildi. Milli takım formasını bu yaz iki uluslararası altyapı turnuvasında giyen Furkan Korkmaz’ın, Bormio kentindeki çalışmalara dahil olduğu ve A Milli Takım’la ilk antrenmanına da çıktığı ifade edildi.
 
Yoğun bir yaz programı yaşayan Furkan Korkmaz’ın, "Üst seviye bir oyuncu olabilmek için bu dönemde tecrübe kazanmam gerektiğini biliyorum. A Milli Takım’da da yer almam, benim için büyük deneyim ve gurur verici bir tecrübe olacak" ifadelerini kullandığı aktarıldı.
 
Öte yandan, Acıbadem Üniversitesi’nde görev yapan Onur Çetin’in, yardımcı antrenör olarak A Milli Takım teknik kadrosuna katıldığı paylaşıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...