Tgrt Haber
18 Mart 2014 20:37

Yılmaz Vural'dan önemli açıklamalar

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Yılmaz Vural, bu hafta karşılaşacakları Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçına ilişkin olarak, "Karşınızda şortu, tozluğu, ayakkabısı olan herkesi çok ciddiye almanız lazım" dedi.

Yılmaz Vural'dan önemli açıklamalar
Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Yılmaz Vural, BİRİNCİ LİG haberleri, BİRİNCİ LİG,

Vural, Mersin Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında, son 2 maçta sadece bir sarı kart görmelerinin, kendilerini sevindirdiğini ifade etti. Takımının, artık top oynamayı düşündüğünü belirten Vural, "Takımımız, rakiple uğraşmıyor, hakemle dalaşmıyor. Bu hafta oynadığımız maç gergin olmasına rağmen hakemle de oyuncularla da muhatap olmadılar" diye konuştu. Vural, ligde bu hafta Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u konuk edeceklerini hatırlatarak, "Hiç boşlanacak bir takım değiller ve çok farklı bir oyuncu yapısına sahipler. Sıkıntıları ortada, 31 puanları var. Maç öncesi şartlara bakılırsa her takımın futbol boyutunda acayip gergin, stresli ve kazanmak zorunda olduğunu görüyoruz. Bizim güvendiğimiz olay kendi takımımızın bu stresi çözebilecek deneyime, birikime sahip oyunculardan kurulu olması. Bu bizim en büyük teminatımız oluyor" ifadelerini kullandı.
Maça en iyi şekilde hazırlandıklarını kaydeden Vural, şöyle konuştu:
"Karşınızda şortu, tozluğu, ayakkabısı olan herkesi çok ciddiye almanız lazım. Her takımın kendine özel oyuncuları var. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor çok ciddiye aldığımız bir rakip ama bir hedefimiz var; her maçımızı geçmemiz lazım ki biz kendi hedefimize varalım."
Mersin İdmanyurdu Kulübü Başkanı Ali Kahramanlı da takımının son haftalarda bir çıkış yakaladığını, bunda da Yılmaz Vural'ın etkisinin olduğunu söyledi.
Ligdeki son 2 haftayı galibiyetle kapattıklarından dolayı mutlu olduklarını kaydeden Kahramanlı, sözlerini şöyle tamamladı:
"Bizim önümüzde 8 haftamız var. Bu 8 haftayı en iyi şekilde değerlendireceğimize inanıyoruz. Özellikle futbolcu kardeşlerimize güveniyoruz. Onlara da yaptıkları fedakarlıklardan dolayı teşekkür ediyoruz. Bugün Mersin İdmanyurdu, Yılmaz Hocamızın gelişiyle bir hava yakaladı, rüzgar bizden yana esiyor. Artık hep birlikte saha içerisinde olmamız gerekiyor. Çünkü bundan sonra desteğe ve morale ihtiyacımız var. Bugün Mersin İdmanyurdu'nun nereden, nereye geldiğini hep birlikte görüyoruz, göreceğiz. Bundan sonraki temennimiz Mersin İdmanyurdu'nun bu sene yeniden Süper Lig'de olması, inşallah nasip olur."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...