Tgrt Haber
29 Mart 2014 20:32

Rizespor 3 puanı kaptı

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Akhisar Belediyespor ve Çaykur Rizespor karşı karşıya geldi. Konuk ekip Çaykur Rizespor ikinci yarıda attığı golerle maçı 3-2'lik skorla kazandı.

Rizespor 3 puanı kaptı
rizespor, futbol haberleri, Rizespor haberleri, rize, futbol, süper lig, çaykur rizespor, Rizespor haberleri, Rizespor,

Manisa 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanan ve Türkiye Futbol Federasyonu'ndan Volkan Bayarslan'ın düdük çaldığı mücadele, baştan sona yüksek bir tempoda oynandı. Karşılaşla boyunca her iki ekip de skor dengesini bozacak ataklarla maçı kendi lehine çevirmeye çalıştı. Maça hızlı başlayan ev sahibi ekip Akhisar Belediyespor 8. dakikada Bruno Mezenga ile öne geçti. Rizespor bu gole cevap vermeye çalışsa da maçın ilk yarısında başka gol sesi çıkmadı ve ilk yarı 1-0'lık skorla sona erdi.  Maçın ikinci yarısına hızlı başlayan konuk ekip 47. dakikada Leonard Kweuke ile skoru 1-1'e getirdi. Bu golden 4 dakika sonra Ümit Korkmaz, Rizespor'u öne geçiren golü kaydetti. 71. dakikada Tevfik Köse attığı şık golle farkı ikiye çıkardı. Maçın uzatma dakikalarında Akhisar'dan Mehmet Akyüz farkı 1'e düşürse de maç Rizespor'un 3-2'lik galibiyetiyle sonuçlandı.  Alınan bu sonucun ardından Çaykur Rizespor puanını 30'a çıkararak düşme hattından uzaklaşırken, Akhisar Belediyespor ise 36 puanda kalarak düşme hattına biraz daha yaklaşmış oldu.  Ligde önümüzdeki hafta Akhisar Belediyespor sahasında Eskişehirspor'u ağırlayacak. Çaykur Rizespor ise evinde Karabükspor ile ağırlayacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...