Tgrt Haber
05 Nisan 2014 20:19

Anelka'dan Galatasaray itirafı

Bir dönem Fenerbahçe forması da giyen Fransız yıldız Nicolas Anelka, geçtiğimiz sezonun devre arasında G.Saray'dan teklif aldığını açıkladı.

Anelka'dan Galatasaray itirafı
galatasaray, süper lig, anelka, Galatasaray haberleri, Galatasaray,

İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Bromwich'in, Yahudilere karşı bir işaret yaptığı gerekçesiyle sözleşmesini feshettiği Nicolas Anelka, Fransız basınında yaptığı açıklamalarda geçen sezon Galatasaray'dan teklif aldığını itiraf etti. 2012/13 sezonunun devre arasında Çin'den ayrıldıktan sonra Brezilya'dan, Amerika'dan, Körfez ülkelerinden, Milan'dan ve Galatasaray'dan teklif aldığını belirten F.Bahçeli eski oyuncu, "Türkiye'de Fenerbahçe'de oynadıktan sonra, Galatasaray'da oynamam çok zordu. Ancak G.Saray muhteşem bir kulüp ve taraftarlarına ve kulübe büyük saygı duyuyorum" diye konuştu."
ÇİN'DEN AYRILMAYI DÜŞÜNMÜYORDUM AMA...
"Çin'de maaşları alamadıklarını da kaydeden tecrübeli yıldız, "Shanghai müthiş, inanılmaz bir şehirdi. Oyun kurucu olarak oynadım, hatta ön libero olarak da oynadım. Gerçekten orada geçirdiğim zamandan zevk aldım. Ayrılmayı düşünmüyordum. Ancak ilk ayın sonundan itibaren, 10 kez civarında ayrılma noktasına geldim. Fransuz asistanlarım vardı ve benimle bu macerayı yaşamak için işlerini bırakıp peşime takılmışlardı. İlk maaşlarını almak ve düzgün bir eve yerleşmek için haftalarca beklemek zorunda kaldılar" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...