Tgrt Haber
07 Nisan 2014 17:45

Batuhan Karadeniz kadro dışı

Süper Lig'de geleceğin yıldızı olarak gösterilen futbolcu bir kez daha kadro dışı kaldı. Bu sezona büyük umutlarla başlayan genç isim daha ligi tamamlamadan yeniden kadro dışı bırakıldı.

Batuhan Karadeniz kadro dışı
süper lig, Beşiktaş, batuhan karadeniz, kadro dışı, elazığspor, Galatasaray haberleri, Galatasaray,

Beşiktaş'ta başlayan profesyonel futbol hayatı boyunca sansasyonel hayatyla bilinen Batuhan Karadeniz, Elazığsporda da kadro dışı kaldı. Beşiktaş'tan Eskişehirspor'a kiralandıktan sonra yeniden siyah beyazlı takıma dönme şansı yakalayan Batuhan, Samet Aybaba'nın verdiği fırsatı değerlendirememişti. Siyah beyazlılardan ayrıldıktan sonra İspanya'ya gideceği belirtilen Batuhan, bir sezonda 2 takımda oynadığı için yeni bir imza hakkı alamamıştı. Sezon sonuna kadar boşta kalan Batuhan, Ünal Karaman tarafından Trabzonspor'a kazandırıldı. Oradaki şansını da iyi değerlendiremeyen Batuhan karadeniz, Elazığspor'a transfer oldu. Ancak Batuhan burada da tutunamadı. 23 yaşında 4 kulüp değiştiren Batuhan kendisi bile kaçıncı olduğunu bilemedği kadro dışı hikayeklerine bir yenisini daha ekledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...