Tgrt Haber
12 Nisan 2014 22:03

Roberto Mancini'den maç sonrası açıklamalar

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Sivasspor karşısında oyuncularının ellerinden gelen her şeyi yaptığını düşündüğünü belirterek, 'Burada eğer suçlu varsa hoca olarak bu sorumluluğu ben alıyorum' dedi.

Roberto Mancini'den maç sonrası açıklamalar
mancini, galatasaray, süper lig, Sivasspor, Galatasaray haberleri, Galatasaray,

Mancini, ligde Sivasspor'a deplasmanda 2-1 yenildikleri maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Sabah Gazetesi Spor Servisi Fotoğraf Editörü ve Türkiye Spor Yazarları Derneği İstanbul Şubesi Asbaşkanı Süleyman Gültekin'in yaşamını yitirmesi nedeniyle çok üzgün olduğunu söyledi. Daha sonra maçı değerlendiren Mancini, karşılaşmanın ilk 20-25 dakikasında kötü oynadıklarını belirterek, "Akabinde gereksiz bir gol yedik. Ondan sonra takım olarak iyi oynamaya başladık ve şanslar da bulduk, golü de bulduk ve skor 1-1 oldu. Ondan sonra da birkaç tane gollük pozisyonlarımız vardı. Ne yazık ki olmadı, yaptığımız hatalarla da ikinci golü yedik" diye konuştu. Bir basın mensubunun, Burak Yılmaz'ın performansını sorması üzerine Mancini, "Sonuçta hoca benim, kararı alacak kişi de benim. Takdir hakkımı bu yönde kullandım. Oyuncularımın gerçekten elinden gelen her şeyi yaptığını düşünüyorum. Burada eğer suçlu varsa hoca olarak bu sorumluluğu ben alıyorum" dedi. "Kendinizi başarılı görüyor musunuz? Kayserispor maçından sonra bavullarınızı alıp gidebileceğinizi söylediniz, fikirlerinizde ne değişti de vazgeçtiniz?" şeklindeki soru üzerine Mancini, uzun zamandır galip gelemediklerini, futbolun basit olduğunu ve kazanmak için gol atılması gerektiğini söyledi. Mancini'nin fazla soru almamasına bazı basın mensupları tepki gösterdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...