Tgrt Haber
01 May 2014 19:47

Arda Galatasaray bayrağı açacak mı, canlı yayında açıkladı

Milli takımın ve Atletico Madrid'in yıldız oyuncusu Arda Turan, Şampiyonlar Ligi'nde finale yükselmelerinin ardından canlı yayınına konuk oldu. Arda final maçında Galatasaray bayrağı açmayacağını söyledi.

Arda Galatasaray bayrağı açacak mı, canlı yayında açıkladı
arda turan, atletico madrid, galatasaray bayrağı,

Chelsea ile oynanan Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçında attığı gol ile takımının finale yükselmesine katkı sağlayan Arda Turan canlı yayınına telefonla bağlanarak merak edilenleri cevapladı. Arda, final maçında Galatasaray bayrağı açmayacağını söyledi. İşte Arda'nın açıklamaları: "Çok güzel bir duygu. Kendimizi güzel hissediyoruz. Bu işi tamamlamak zorundaydık. Tamamlarsak iyi olacaktı hem lig hem de şampiyonlar ligini. Mourinho'nun takımına karşı iyi üstesinden geldik ve sonuca ulaştık. Finale gelene kadar maç maç final final gidiyoruz. Bir tane maç kaldı ve tamamlarsak anlamlı olacak. Gerçekten çok hakediyoruz. Bu hikayeyi tamamlamak için elimizden geleni ypaacağız."
"GALATASARAY BAYRAĞI AÇMAYACAĞIM"
Arda Turan Şampiyonlar Ligi'ni kazanmaları halinde Galatasaray bayrağı açacağı iddialarına yönelik de şöyle konuştu: "Galatasaray büyük bir camia. Birçok kez Avrupa'da oynamış bir kulüp. Benim böyle bir açıklamam olmadı. Galatasaray'ın başka bir takımın finalinde bayrağının açılmasına da ihtiyaç yok. Elbette Türk bayrağı açacağım. Bizim camiamızın başka bir finalde bayrağının açılmasına gerek yok." Haddimizi biliyoruz, maç-maç bakıyoruz. Biz maç maç bakıyoruz. Egolarını yenmiş 24 kişilik takımız ve 24 kişi sahaya çıkıyoruz. Birbirimizin haline tavrına saygımız var ve herkes birbirinin hatasını kapatıyor. Dünyanın en formda ve dünyanın en iyi hocası olma yolunda ilerleyen bir hocamız var. Bu hikayeyi tamamlamak için elimizden geleni yapacağız. Ama bir de şampiyonlık hikayemiz var. Barcelona ve Real Madrid gibi iki dev takımın önünde ligi tamamlama hikayemiz var. İnşallah bu iki hikayeyi en iyi şekilde tamamlarız. Sizler de dualarınızı esirgemeyin." Real Madrid özel bir takım, özel oyuncuları var. Ama biz her zamanki karakterimizde oynarsak, bizi bir takımın yenmesi çok zor. Bizim şu anda pazar günü oynayacağımız çok önemli bir maç var Levante ile. Onu düşünmekten zor uyudum açıkçası."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...