Tgrt Haber
15 Temmuz 2014 19:41

Giray Bulak'ın yeni takımı belli oldu

Elazığspor başkan adayı Necati erdem, Giray Bulak ile anlaştıklarını açıkladı.

Giray Bulak'ın yeni takımı belli oldu
elazığspor, necati erdem, giray bulak,

Spor Toto Süper Lig'den PTT 1. Lig'e düşen Elazığspor'un bugün yapılan ve tek liste ile gidilen olağan kongresi, çoğunluk sağlanamadığı için ertelendi. Seçilmemiş olmalarına rağmen Elazığspor için çalışmalarına başladıklarını dile getiren Necati Erdem, teknik direktörlük görevi için Giray Bulak ile anlaştıklarını belirtti. Teknik Direktör Giray Bulak ile anlaştıklarını ve yarın veya ertesi gün Elazığ'a gelerek takımın başına geçeceğini belirten Necati Erdem, sözlerine şöyle devam etti: "Buraya gelmeden 1 saat evvel Giray Bulak ile görüştüm. Büyük ihtimalle yarın veya ertesi gün buraya gelecek. Evvela size bu müjdeyi vereyim. Yanındaki hocalar için 'Elazığlı olacak' diye şart koştum. Teyidini de aldık inşallah. Yarından itibaren elinizden geldiği kadar bizleri izlemeye devam edin. Elazığspor'u çok iyi yerlere getireceğiz. Kiminle? Samimi söylüyorum, Selçuk Öztürk ile beraber getireceğiz."
"ŞAMPİYONLUK SÖZÜ VEREMİYORUM"
Necati Erdem, bu sene Elazığspor için şampiyonluk sözü veremediğini ancak bundan sonra Elazığspor için küme düşmek gibi bir şeyin söz konusu olamayacağını dile getirdi.
"UEFA AŞISI YAPILMIŞTIR"
Kulübün başına geçmeleri halinde dedikoduyu bırakıp, sadece iş yapacaklarını anlatan Necati Erdem, "Tüm Elazığ halkıyla birlikte çalışıp, Elazığspor'u iyi bir yere getireceğiz. Bugün UEFA aşısı yapılmıştır. 5 sene sonra görüşmek üzere" diyerek sözlerini tamamladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...