Tgrt Haber
27 Ağustos 2014 18:49

Beşiktaş tura kanatlanıyor

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak için sahaya çıkacak. Siyah-Beyazlılar, 6. kez grup aşamasınde yer almak için Arsenal ile Londra'da mücadele edecek. Emirates Stadı'ndaki maç 21:45'te başlayacak.

Beşiktaş tura kanatlanıyor
beşiktaş, arsenal, spor, futbol, haber, haberler,

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi Play-Off eleme turu rövanş maçında Arsenal ile İngiltere'de karşı karşıya gelecek. Devler Ligi'nde daha önce 5 kez grupp aşamasında mücadele eden Siyah-Beyazlılar, 6. kez Avrupa'nın kulüpler düzelindeki en büyük arenasında yer almak için ter dökecek.
Taraftar Londra'da coşuyor

Beşiktaş taraftarı, Arsenal ile oynanacak olan zorlu Devler Ligi Play off rövanş maçı öncesinde "Holloway Road" olarak adlandırılan bölgeden tezahüratlar eşliğinde geçerken, İngilizler tarafından ilgiyle takip edildi ve bu görüntü sosyal medyada kısa sürede büyük ilgi çekti... Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki ilk maçta rakibiyle 0-0 berabere kalan Beşiktaş, gollü beraberlik veya galibiyet aldığı takdirde adını gruplara yazdıracak. Arsenal ile Beşiktaş arasındaki mücadele Emirates Stadı'nda saat 21.45'te başlayacak. Karşılaşmayı Portekizli hakem Pedro Proença yönetecek.
MUHTEMEL 11’LER
ARSENAL: Szczesny – Debuchy, Koscielny, Mertesacker, Monreal – Wilshere, Flamini- Chamberlain, Mesut, Cazorla - Alexis Sanchez
 BEŞİKTAŞ: Tolga – İsmail, Franco, Ersan, Motta – Atiba, Veli – Mustafa, Oğuzhan, Olcay - Demba Ba
Psikilojik baskı
Arsenal ile bugün çok önemli bir maça çıkacak olan Beşiktaş’ta, Teknik Direktör Slaven Bilic, Şampiyonlar Ligi’ne kalarak tarihe geçmek istiyor. Siyah-beyazlı teknik adam, İngiliz devi yarış dışı bırakarak tüm otoritelerin uzun süre konuşacağı zaferin tüm şifrelerini oyuncularına aktardı. Hırvat hoca, tıpkı İstanbul’da oynanan karşılaşmada olduğu gibi daha ilk dakikadan itibaren rakibin üzerinde psikolojik baskı kuracak. Demba Ba’nın daha ilk saniyelerde orta sahadan çektiği şutun takıma özgüven getirdiğine inanan Bilic, bu nedenle futbolcularına maç başlar başlamaz psikolojik üstünlüğün ele geçirilmesini istedi. Arsenal’in, dirençli bir takım karşısında çok zorlandığını da futbolcularına anlatan ve Everton, Crystal Palace ile İstanbul’daki oynanan ilk karşılaşmayı örnek gösteren Hırvat hoca, 90 dakika boyunca takım savunması yapılmasını istedi. Oyun disiplininden ne olursa olsun kopulmamasını da oyuncularına söyleyen siyah-beyazlı hoca, Veli ve Atiba’ya çok önemli görevler verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...