Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
03 Eylül 2014 19:45

A Milli takımımız Danimar karşısına çıkıyor

A Milli Futbol Takımı özel maçta Danimarka ile karşılaşacak.

A Milli takımımız Danimar karşısına çıkıyor
a milli futbol takımı, hazırlık maçı, danimarka,

A Milli Futbol Takımımız, EURO 2016 Elemeleri öncesinde son hazırlık maçına Danimarka karşısında çıkıyor. 2016 Avrupa Şampiyonası eleme grubunda deplasmanda İzlanda ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdüren A Milli Futbol Takımı, Danimarka ile özel maçta karşı karşıya gelecek. Danimarka'nın Odense kentindeki TRE-FOR Park'ta yapılacak mücadele saat 21.00'de başlayacak. Maçı Sırbistan Futbol Federasyonu'ndan hakem Milorad Mazic yönetecek. Mazic'in yardımcılıklarını, Milovan Ristic ile Dalibor Djurdjevic yapacak.

İki oyuncu yok

Milli takımımızın son antrenmanına, sakatlıkları bulunan Hakan Çalhanoğlu ve Semih Kaya katılmadı. Hakan'ın sol ön adalesinde, Semih'in ise sağ arka adalesinde yırtık tespit edildi. Her iki oyuncu da Danimarka karşısında forma giyemeyecek.

10. Randevu

Ay-Yıldızlı Takımımız, Danimarka 10. kez karşı karşıya gelecek. İki ülke milli takımları arasında geride kalan 6'sı özel, 3'ü resmi 9 maçtan sadece birini Türkiye kazandı. Danimarka ise Türkiye'yi 3 kez mağlup etti. Taraflar arasındaki 5 maç da berabere sonuçlandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...