Tgrt Haber
17 Eylül 2014 18:18

Ümit Karan, 'Pandev gereksiz bir transfer'

Galatasaray'ın eski futbolcularından Ümit Karan, Anderlecht karşılaşmasının ardından Telegol mikrofonlarına açıklamalarda bulundu.

Ümit Karan, 'Pandev gereksiz bir transfer'
Pandev, Ümit Karan, Galatasaray, Anderlecht, transfer,

Sarı-kırmızılıların Anderlecht'e 2 puan bırakmasını eleştiren Karan, Goran Pandev transferi hakkında da ağır konuştu. Sarı-kırmızılı takımın eski golcüsü, "Açıkcası stada çok ümitli gelmiştim. Bence Anderlecht şu anda Şampiyonlar Ligi'nin en zayıf takımı. Kaybettiğin 2 puan var. Zaten seyirci de tepkisini koydu. Futbolcular güvenini kaybetmiş" dedi. Goran Pandev hakkında, "Bence çok gereksiz bir transfer. Çok da fazla süre buldu maçta. Yani ilk yarıda denedin, Baktın olmuyor çıkartacaksın. O kadar zaman bulması bile şanstı. İyi bir transfer olmamış Galatasaray için. Bunun gibi binlerce Türk oyuncu var. Pandev yerine Olcan ya da Tarık gibi oyuncularla maça başlayabilirdi. Şu kadro olmamış" sözlerini kullandı. Selçuk İnan için yapılan eleştirilere de değinen Karan, "Onun hep arkasında durduk, kendisini bulması gerekiyor. Hoca fırsat veriyor, artık bir şeyler yapması lazım. Seyircinin tepkisi olağan şeyler, iyi oynayınca yine seyirciyi arkasına alabilir" açıklamasını yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...