Tgrt Haber
13 Ekim 2014 20:56

Wenger Mourinho'dan özür diledi

Arsene Wenger, Chelsea ile oynadıkları derbi maçta meslektaşı Jose Mourinho'yu ittiği için özür diledi.

Wenger Mourinho'dan özür diledi

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal'ın menajeri Arsene Wenger, Chelsea ile oynadıkları derbi maçta meslektaşı Jose Mourinho'yu ittiği için özür diledi.

Premier Lig'de geçen hafta oynanan ve Chelsea'nin sahasında Arsenal'i 2-0 yendiği Londra derbisinin 20. dakikasında Arsene Wenger'in, Chelsea Menajeri Mourinho ile saha kenarında tartışması ve meslektaşını itmesi gündemdeki yerini koruyor.

Maçtan sonra yaptığı açıklamada, "Pişman değilim, özür dilenecek bir şey yok" diyen 64 yaşındaki Wenger, Fransız medyasına verdiği demeçte ise "Bu habere çok fazla önem verdiler. Geriye dönüp baktığımda hiç böyle tepki vermemeliydim. Futbol sahasında böyle davranılmaz" dedi.

Şiddet içeren şeylerden her zaman pişmanlık duyduğunu belirten Wenger, "Özür dilerim ancak her şeyin çılgın olduğu bir oyunun parçası. Mourinho beni provoke etti mi? Ben böyle hissettim. Ben Mourinho'nun alanına girmedim" ifadesini kullandı.

Aynı basın kuruluşuna konuşan Portekizli Menajer Mourinho ise "Herkes olanı gördü, benim söyleyecek daha fazla bir şeyim yok" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...