Tgrt Haber
03 Ocak 2015 21:28

Emenike yine olay çıkardı

Başakşehir maçında yedek soyunan Emenike, oyuna alınmayınca hışımla kalkıp eldivenlerini fırlattı ve soyunma odasına gitti.

Emenike yine olay çıkardı

Fenerbahçe'nin Nijeryalı futbolcusu Emmanuel Emenike, Başakşehir maçında da ortalığı karıştırdı. Daha önce birçok maçta teknik direktörleri ve takım arkadaşlarıyla sorun yaşayan Emenike, bu kez yedek kulübesini birbirine kattı. Teknik direktör İsmail Kartal tarafından yedek soyundurulan Emenike, oyuna alınmayınca isyan etti. Kartal, Nijeryalı oyuncunun yerine Selçuk Şahin, Mehmet Topuz ve Diego'yu oyuna aldı.

Umutla oyuna girmeyi bekleyen Emenike, 83. dakikada Emre Belözoğlu'nun yerine Diego'nun girmesiyle oyuna dahil olma şansını yitirince çok sinirlendi. Hışımla yedek kulübesinden kalkan Nijeryalı futbolcu, eldivenlerini yere fırlatarak soyunma odasına gitti.

Emenike, oyuna giremeyeceğini anlayınca çok sinirlendi ve bir anda yüzünün şekli değişti.

Emenike, hocası İsmail Kartal'ın şaşkın bakışları arasında eldivenini fırlatıp soyunma odasına gitti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...