Tgrt Haber
10 Şubat 2015 17:44

Karabükspor'da kupa maçı öncesi 5 sakat

Karabükspor, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda yarın Mersin İdmanyurdu karşısına sakatlıkları nedeniyle 5 oyuncusundan yoksun çıkacak.

Karabükspor'da kupa maçı öncesi 5 sakat
Kardemir Karabükspor Mersin İdmanyurdu maçı,Ziraat Türkiye Kupası

Kardemir Karabükspor, sahasında Mersin İdmanyurdu ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla tamamladrı. Teknik direktör Tolunay Kafkas, gözetiminde kar yağışı altında yapılan son antrenmana sakatlıkları bulunan Onur Ayık, Emre Güngör ve Hakan katılmazken, Yiğit ve Furkan takımdan ayrı fizyoterapist eşliğinde çalıştı. Kulübün basın sözcüsü Ziya Ünsal, Mersin İdmanyurdu maçına 5 eksikle çıkacaklarını söyledi. Sakat oyuncularının durumu hakkında bilgi veren Ünsal, şöyle dedi:

"Emre Güngör'ün dizinde bir ödem mevcut ve şu anda İstanbul’da tedavisine devam ediliyor. Son oynadığımız İstanbul Başakşehir maçında sakatlanan Hakan Özmert'in ayak bileğinde bir sakatlığı mevcut ve kulüp doktorumuz iyileşme sürecinin 4 hafta olduğunu belirtti. Aynı karşılaşmada sakatlanan Furkan Özçal ve Yiğit İncedemir'in de arka adalelerinde ikinci derece yırtık tespit edilmiş ve kulüp doktorumuz iyileşme süreçlerinin 3 hafta olduğunu belirtti. Onur Ayık ise 10 gündür Almanya'da tedavisini sürdürüyor."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...