Tgrt Haber
14 Ocak 2022 17:13

Galatasaray'da mali kriz! 2,5 aydır maaş alamayan futbolcular isyan etti

Sarı kırmızılı takımda mali sorunlar futbolculara da yansıdı. İki buçuk aydır maaş alamadıkları öğrenilen oyuncuların başkan Burak Elmas'a giderek ay sonuna kadar ödeme sözü aldıkları ortaya çıkarken eski teknik direktör Fatih Terim'in de 2 aydır ödemesinin yapılmadığı öne sürüldü.

Galatasaray'da mali kriz! 2,5 aydır maaş alamayan futbolcular isyan etti
galatasaray,,futbolcu,,maaş,

Galatasaray'da oynayan futbolcuların 2,5 aydır maaş alamadıklarıi bu sebeple rahatsız olan bazı oyuncuların başkan Burak Elmas'a giderek ay sonuna kadar ödeme sözü aldıkları ortaya çıktı. 

Mali açıdan zor bir dönemden geçen Galatasaray'da sıkıntılar futbolcuları da vurdu. Yönetimin oyunculara henüz Kasım ve Aralık ayının maaşlarını yatırmadığı iddia edilirken Ocak ayının ortalarına gelinmesinin akabinde futbolcuların 2.5 aydır paralarını alamadıkları öne sürüldü.

 FEGHOULİ, DİAGNE VE YEDLİN BAŞKANIN YANINDA

Haber Türk'ün haberine göre, bu durumdan rahatsız olan bazı oyuncular harekete geçti. Sofiane Feghouli, M'Baye Diagne ve Yedlin'in de aralarında bulunduğu bazı oyuncular başkan Burak Elmas'a ödemelerde yaşanan gecikmeden duydukları sıkıntıları dile getirdiler.

BURAK ELMAS SÖZ VERDİ

Görüşmelerin ardından Burak Elmas oyunculara bu ay sonuna kadar ödemelerin yapılacağının sözünü verdi. Kaynak arayışında olan Galatasaray yönetimi iki bankaya yaptığı kredi başvurusundan sonuç alamadı.

FATİH TERİM DE MAĞDURLAR ARASINDA

Sarı kırmızılı yönetim oyunculara verdiği sözü yerine getirmek için yoğun mesai harcıyor. Bu arada sözleşmesi karşılıklı feshedilen teknik direktör Fatih Terim'in de 2 aydır maaş almadığı öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...