Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
06 Ekim 2021 06:48

A Milli takım idmanında Kuntz fırtınası

Alman çalıştırıcı oyuncularıyla iletişimi, çalışmadaki enerjisi ve takıma öğrettikleriyle farkını hissettiriyor: "Geri top yok, kompakt kalın, ters toplarla rakibi şaşırtın..."

A Milli takım idmanında Kuntz fırtınası
a milli takım,türkiye norveç,maç,dünya kupası

A Millî Takım'ın yeni teknik direktörü Stefan Kuntz farkını hissettiriyor. Dünya Kupası elemesinde oynayacağımız kritik Norveç maçı öncesi Alman çalıştırıcı dünkü idmanda gerek oyuncularıyla iletişimi, gerek çalışmadaki enerjisi ve gerekse de takımına öğrettikleriyle farkını hissettirdi.

SIK SIK UYARDI

Antrenmanı sık sık kesen ve millîlere uyarılar yapan Kuntz üç önemli istekte bulundu: 1- Birbirinize yakın (kompakt) olacaksınız. 2- Orta saha topu geri değil, ileri oynayacak. 3- Ters kanatlara top atın, rakibi şaşırtın...

A Milli takım idmanında Kuntz fırtınası

SAVUNMAYA DİKKAT

Bütün bunları yaparken geçiş oyununda savunmada azami dikkat isteyen Kuntz, dünkü idmanda oyuncularını iki gruba ayırıp önce el topu oynattı. Kaybeden takım şınav çekme cezası aldı. Sonrasında geçiş hücumları üzerine yapılan çalışmalarla süren idman, taktik uygulamalarla sona erdi. Futbolcuların neşeli ve hırslı hali dikkat çekerken, yeni çalıştırıcının futbolcularıyla tek tek ilgilenmesi ve samimi diyaloglarının takımda havayı tamamen değiştirdiği görüldü.

NORVEÇ’TE İKİ SAKAT DAHA: KING VE AJER DE YOK

Norveç’te Alexander Sörloth’un ardından Erling Haaland’ın da Türkiye’ye karşı oynayamayacağı kesinleşmişti. Teknik direktör Stale Solbakken “En kritik maçımız öncesinde olağanüstü bir durum yaşıyoruz” derken Joshua King ve Kristoffer Ajer’in de kadrodan çıkarıldığını söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...