Tgrt Haber
15 Ekim 2021 06:45

Abdullah Avcı’dan Fenerbahçe analizi: Her şey ortada

Trabzonspor’un hocası rakibin üretkenliğini orta sahada bitirip fişi çekmek istiyor. Ki, bu anlamda Avcı için Bakasetas ve Berat’ın formu çok çok değerli

Abdullah Avcı’dan Fenerbahçe analizi: Her şey ortada
süper lig,,trabzonspor fenerbahçe,

Seversiniz sevmezsiniz, beğenirsiniz beğenmezsiniz ayrı ama Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı’nın rakip analiz, oyun okuma, istatistik veriler konusunda hakkını teslim edersiniz. Maç sonlarındaki basın toplantısında da sözlerinin içeriğinde zaten veriler vardır. Millî arada Fenerbahçe dersine çalışan, alternatif planları kafasında hazırlayan Abdullah Hoca’ya göre Fenerbahçe maçının kilidi orta sahada bitiyor. Bu bölgede rakibin etkili oyuncuları bulunmasına rağmen bordo mavililer açısından da kendi orta alan oyuncularının kalitesi aşikâr.

BİTİRİCİ İLE KESİCİ...

Oyunun her iki yönünü de oynayan Bakasetas ve Berat Özdemir, Abdullah Hoca’nın, kritik maçı şekillendirecek önemli kozları. Yunan oyuncunun hücumdaki form durumu, uzaktan şutları, duran toplardaki etkinliği ve kilidi açabilen futbol zekâsı artıları. Millî takımın iki maçında da süre alan Berat Özdemir’in ise kesiciliğinin yanı sıra önde baskısı, dönen topları karşılaması ve geriden oyun kurması Avcı’nın avantajı. İşte bu orta alan gücüne de ileride Nwakaeme ve Cornelius’un katacağı zenginlik bordo mavilileri sonuca götürecek yıldızlar olarak görülüyor.

Avcı, kariyerinde F.Bahçe’ye karşı 24 maça çıkarken 7 galibiyet, 5 beraberlik ve 12 mağlubiyet aldı.

Abdullah Avcı’dan Fenerbahçe analizi: Her şey ortada

HAMSIK YOK

Millî maçta sakatlanan ve çekilen MR’ında arka adalesinde gerilme ile ödem tespit edilen Marek Hamsik, Fenerbahçe’ye karşı riske edilmeyecek.

HAKEME DİKKAT: ŞANSALAN’A ERKEN TEPKİ!...

Trabzonspor-Fenerbahçe maçına tayin edilen Ali Şansalan masada. Bu sezon iki takımın da birer maçını yönetti. İki mücadeleyi de büyük takımlar kazandı. Trabzon cephesinde iki sezon önce Denizli maçında Nwakaeme’yi kırmızı kartla atması gündeme getirilirken Fenerbahçe Kulübü de Şansalan’ın 5. haftada Antalya-Beşiktaş maçının ardından (yorgunluk sebebiyle) Başakşehir-FB mücadelesine VAR olarak verilmesini eleştirmişti.

ANASTOSIOS BAKASETAS: ÖNCE HEDEFLER, SONRA AVRUPA

Trabzonspor'un Yunan futbolcusu Anastasios Bakasetas: Ben hırslı, idmanda bile elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan takımım için mücadele veren biriyim. Kendimi Trabzon şehrinden biri gibi hissediyorum. Hedefimiz sezon sonunda önemli başarılar kazanmak. Eğer istediğimiz sonuçlara ulaşırsak tabii ki Avrupa’nın önemli kulüplerinden birinde oynamayı isterim

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...