Tgrt Haber
28 Haziran 2021 14:28

Ada ekipleri Merih Demiral'in peşinde

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United, Arsenal ve Everton, milli futbolcu Merih Demiral için Juventus'a teklif vermeye hazırlandığı öne sürüldü.

Ada ekipleri Merih Demiral'in peşinde
Merih Demiral,Juventus,Manchester United,Everton,Arsenal

EURO 2020'de istediği performansı gösteremeyen A Milli Takımımız, turnuvaya 0 puanla grup aşamasında veda ederek büyük hayal kırıklığına neden olmuştu. Kötü performansa rağmen milli oyuncularımızın isimleri, Avrupa devleriyle anılmaya devam ediyor.

İtalyan basınından Tuttosport'un haberine göre; Arsenal, Manchester United ve Everton, Juventus'ta top koşturan stoper Merih Demiral'ı kadrosuna katmak istiyor. İtalyan ekibinin milli oyuncu için 40 milyon euro bonservis bedeli belirlediği ifade edilirken, görüşmelerin devam ettiği kaydedildi.

EVERTON BEKLİYOR

The Sun'ın haberine göre; Everton, mart ayında Merih Demiral için 30 milyon euroyu gözden çıkarmıştı. Fakat Everton'ın şu an için Merih'e resmi bir teklif yapmayacağı ve menajer konusunu hallettikten sonra transferlere yoğunlaşacağı öne sürüldü. 5 Temmuz 2019 yılında Sassuolo'dan 18 milyon euro karşılığında Juventus'a transfer olan Merih Demiral, bu sezon 24 maçta oynarken 1 asist yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...