Tgrt Haber
16 Kasım 2021 09:06

Adana Demirspor'un radarına Aytaç Kara girdi

Transfer hamleleriyle sezon başından beri dikkatleri üzerine toplayan Adana Demirspor, devre arasında da yapacağı transferler için çalışmalara erken başladı. Adana Demirspor’un radarında gözüken isim başarılı orta saha oyuncusu Galatasaray’dan Aytaç Kara oldu.

Adana Demirspor'un radarına Aytaç Kara girdi
Galatasaray,,Adana Demirspor,,Transfer,,Aytaç Kara,

Adana Demirspor Milli arada transfer çalışmaları için kolları sıvadı. Özellikle orta sahaya takviye yapmayı planlayan Lacivert-Mavililer, gözünü Galatasaray ’da istediği şansı bulamayan Aytaç Kara’ya dikti.

Başarılı orta saha oyuncusuyla menacerler aracılığıyla görüşmeler başladı. Aytaç’ın daha fazla süre almak adına gelen teklifleri değerlendirdiği ifade edilirken, Adana Demirspor oyuncuyla söz kestikten sonra Sarı-Kırmızılı kulüple masaya oturacak. İlk etapta kiralık olarak gerçekleştirilmesi planlanan transferin bonservisle de bitme durumunun olabileceği gelen haberler arasında.

MONTELLA DA İSTİYOR

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, Adanalı olan Fatih Terim’in, oyuncu istediklerinde Demirspor’a kolaylık yapması gerektiğini vurgulamıştı. Teknik direktör Montella da Aytaç’ı takımında görmeyi istiyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...