Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
02 Temmuz 2021 17:47

Ahmed Kutucu'ya sürpriz talip

Alman Bild gazetesi, bonservisi Schalke 04'de bulunan milli futbolcu Ahmed Kutucu ile Medipol Başakşehir'in ilgilendiğini duyurdu.

Ahmed Kutucu'ya sürpriz talip
Ahmet Kutucu,Medipol Başakşehir

Yeni sezon transfer çalışmaları kapsamında sol beke Lucas Lima, orta sahaya da Peter Zulj'u kadrosuna katan Başakşehir'de yeni hedef forvet hattını güçlendirmek. Bu bağlamda Alman Bild gazetesinden önemli bir transfer haberi geldi. Buna göre turuncu-lacivertliler, Schalke 04 ile 2022 yılına kadar mukavelesi bulunan Ahmed Kutucu'yla ilgileniyor.

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Hollanda temsilcisi Heracles Almelo'ya kiralanan ve 15 maça çıkıp 2 asist yapan milli oyuncu, Schalke 04 ile ise toplamda 52 müsabakada görev aldı ve 6 gol, 4 asistlik performans sergiledi.

"BAŞAKŞEHİR İLE TEMAS HALİNDEYİZ"

Schalke 04 Sportif Direktörü Rouven Schröder, milli futbolcu Ahmed Kutucu'nun transferi için Medipol Başakşehir ile görüşme halinde olduklarını açıkladı.

Schalke 04 Sportif Direktörü Rouven Schröder, Başakşehir ile Ahmed Kutucu transferi konusunda konuştuklarını duyurdu. Alman ekibinin resmi sitesine açıklamalarda bulunan Schröder, "Ahmed Kutucu'nun transferi konusunda İstanbul Başakşehir'le temas halindeyiz. Bunu açık şekilde söylemek istiyorum. Ama henüz transfer tamamlanmadı" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...