Tgrt Haber
16 Ekim 2021 08:01

Alex Beşiktaş’a yetmedi

Beşiktaşlı Alex Teixeira, sakatlığı sonrası şans buldu, golünü attı. Sezona iyi başlayan sonrasında sakatlık yaşayan siyah beyazlı oyuncu, Başakşehir’e karşı ikinci yarı oyuna girdi, eşitliği sağladı ama devamı gelmedi

Alex Beşiktaş’a yetmedi
beşiktaş,,alex teixeira,,süper lig,,başakşehir,

Kara Kartal’ın bu sezon en çok ses getiren transferlerinden biriydi Alex Teixeira... Sezona da çok iyi başladı. Kariyerinde jeneriklik golleriyle bilinen Brezilyalı oyuncu ilk golünü 1-0’lık Fatih Karagümrük mücadelesinde atmıştı. Bu sezon iki maça on bir başlayan sambacı sonrasında şanssız bir sakatlık geçirmiş ve takımından bir süre uzak kalmıştı. Teknik direktör Sergen Yalçın’ın tam düzelmeden şans vermek istemediği Teixeira, son olarak da Sivas mücadelesinde sonradan oyuna girmiş ve ısınma turuna başlamıştı.

TOPLAM İKİ GOLE ULAŞTI

Ve dün o Alex Teixeira ikinci yarıda şans buldu. Beşiktaş’ın Başakşehir önünde devreyi 1-0geride bitirmesinin ardından teknik ekip üç değişiklikle ikinci devreye başladı. İşte o isimlerden birisi de Alex’ti. Batshuayi’nin baskısında Volkan Babacan’ın hatasını iyi değerlendirenTeixeira oldu. Siyah beyazlı oyuncu ceza sahası dışından golünü kaybetti. Alex, bu sezon ikinci kez ağları havalandırdı. Bu arada Kara Kartal bu sezon beşinci kez ceza sahası dışından rakip ağları havalandırdı ve bu alanda zirvedeki yerini korudu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...