Tgrt Haber
17 Temmuz 2021 11:38

Alex Teixeira'da işlem tamam! Beşiktaş için İstanbul'a geliyor... | Son dakika transfer haberleri

Son dakika transfer haberine göre; yeni sezon öncesi hazırlıklarına devam eden Beşiktaş'ta, transfer çalışmaları da hız kazandı. Siyah-beyazlıların hedefinde Brezilyalı yıldız Alex Teixeira var. Sambacı ile maaş konusunda anlaşma sağlandı. Hatta Alex’in 2 gün içinde İstanbul’a gelip resmi imzayı atacağı ifade edildi.

Alex Teixeira'da işlem tamam! Beşiktaş için İstanbul'a geliyor... | Son dakika transfer haberleri
Alex Teixeira,Beşiktaş

Ofansif orta saha için en ciddi aday durumunda olan Alex Teixeira konusunda dün flaş bir iddia gündeme geldi. Siyah beyazlıların uzun süredir Josef de Souza üzerinden görüşmeler yaptığı sambacı ile 2 yıllık anlaşma sağladığı ileri sürüldü.

31 yaşındaki on numaranın uzun uğraşları sonucu maaş konusunda yumuşadığı belirtilse de net ücret konusunda bir bilgiye ulaşılamadı. Tarafların şimdi menajerin alacağı ücret, maç başı ve bonuslar gibi bazı konularda küzük pazarlıklar yaptığı ifade edildi.

Bu tür küçük detayların kesin olarak halledileceği, hatta Alex'in 2 gün içinde İstanbul'a gelip resmi imzayı atacağı bile belirtildi. Josef, Brezilya'dan dönerken "İstanbul'da görüşürüz kardeşim" notu ile Alex'i işaret etmişti.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...