Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
18 Eylül 2014 18:07

Alex Telles'in yerine yeni sol bek

Galatasaray'da beklentileri bir türlü karşılayamayan Alex Telles, Brezilya Milli Takımı Teknik Direktörü Dunga'nın Arjantin ve Japonya maçları için açıkladığı kadroda da yer alamadı.

Alex Telles'in yerine yeni sol bek
galatasaray, alex telles, sol bek,

Brezilya Milli Takımı Teknik Direktörü Carlos Dunga Arjantin ve Japonya maçlarının kadrosunu açıkladı. Dünya Kupası'nda takımın başında olan Luis Felipe Scolari'nin ayrılmasının ardından milli forma için umutlanan iki Galatasaraylı futbolcu Felipe Melo ve Alex Telles, yeni hocanın Kolombiya ve Ekvador maçları için açıkladığı kadroda isimlerini görememişti.

Ancak Arjantin ve Japonya maçlarının kadrosu da hayal kırıklığı oluşturdu. Melo ve Telles'e yine davet göndermeyen Dunga, Dodo ve Mario Fernandes olmak üzere daha önce milli olmamış iki yeni ismi ise kadroya aldı. Interli 22 yaşındaki Dodo, Alex Telles gibi sol bekte oynarken, CSKA Moskovalı Mario Fernandes ise defansta görev yapıyor.

Kadro şu isimlerden oluştu:

Kaleciler

Jefferson
Rafael Cabral

Kenar bekler

Danilo
Mario Fernandes
Dodo
Filipe Luis

Savunma

David Luiz
Gil
Marquinhos
Miranda

Orta saha

Luiz Gustavo
Elias
Fernandinho
Ramires
Everton Ribeiro
Oscar
Philippe Coutinho
Willian

Forvet

Robinho
Ricardo Goulart
Diego Tardelli
Neymar

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...