Tgrt Haber
10 Ocak 2022 12:15 - Güncelleme : 03 Şubat 2022 19:34

Ara transfer dönemi ne zaman bitecek? İşte son dakika Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor ve Galatasaray transfer haberi

Süper Lig ikinci yarısında heyecan devam ederken taraftarlar ara transfer dönemi hakkında araştırmalarını yoğunlaştırdı. Takımlar eksik mevkileri etkili oyuncularla doldurarak liderlik yarışına ortak olmak istiyor. Peki ara transfer dönemi ne zaman bitecek? Hangi takım kimi transfer etti? İşte Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor ve Beşiktaş transfer haberleri...

Ara transfer dönemi ne zaman bitecek? İşte son dakika Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor ve Galatasaray transfer haberi
futbol,transfer,beşiktaş,galatasaray,fenerbahçe,trabzonspor

Süper Lig 64.sezon 13 Aralık 2021 tarihinde başladı. Türkiye'nin 13 ilinden 20 takım, 282 gün sürecek toplam 380 maçlık periyotta karşılaşmaya çıkıyor. Süper Lig devre arası 19. hafta olan 27 Aralık tarihinde başlarken 7 Ocak 2022’de sona erdi. Süper Lig 22 Mayıs tarihinde sonlanmış olacak. Devre arası ardından gözler ara transfer dönemine çevrildi. İşte futbol camiasında konuşulan tranfer haberleri. 

TRANSFER SEZONU NE ZAMAN BİTİYOR? 

Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor başta olmak üzere Süper lig takımları transfer sezonunu iyi değerlendirerek Süper Lig liderlik yarışına dahil olmak istiyor. 12 Ocak 2022 tarihinde başlayan transfer sezonu 8 Şubat 2022’de sona erecek. Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor ve Galatasaray transfer sezonu boyunca etkili oyunlurı takımına katmayı planlıyor. 

FENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ! 

Fenerbahçe teknik direktör krizi İsmail Kartal ile son bulurken şimdi gözler area transfer dönemi bitmeden alınacak futbolculara çevrildi. Sarı lacivertli ekip Bamba Dieng transferi ile golcü eksiğini kapatmayı planlıyor.Teknik direktör İsmail Kartal da takımın eksiklerini kapatmak için sol bek ve golcü transferlerine odaklandı. Süper Lig’te 5. Sırada bulunan Fenerbahçe 17 puanla Trabzonspor’un gerisinden geliyor. Fenerbahçe başkanı Ali Koç, 29 yaşındaki orta saha mevkiinde oynayan Mohamed Elneny için görüşmelere başladı. 

Sarı lacivertli yönetim Roberto Gagliardini transferi ile de ilgileniyor. 

GALATASARAY TRANSFER HAREKETLİLİĞİ! 

Galatasaray'da Fatih Terim istifası ardından teknik direktör görevine İspanyol Domenec Torrent geldi. Yönetim şimdi de ara transfer sezonu için hazırlıklarını hızlandırıyor. 

Transfer sezonunda etkili oyuncular alarak Süper Lig kötü gidişatını tersine çevirmeyi hedefleyen Galatasaray kaleci transferi ile gündeme geldi. Muslera sakatlığı nedeniyle uzun süre formaya giyemezken sarı kırmızılı ekip Ineka Pena ile anlaştı. Gedson Fernandes transferi olmamasının ardından Galatasaray Pulgar ile görüşmelere devam ediyor.  Galatasaray devre arası transfer dönemi için dünyaca ünlü sportif direktör Luis Campos'u İstanbul'a getirtti. 

Ara transfer dönemi ne zaman bitecek? İşte son dakika Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor ve Galatasaray transfer haberi

TRABZONSPOR TRANSFER FIRTINASI 

Lider Trabzonspor ara transfer sezonu için hazırlıklara erken başladı. Bordo mavili ekip sol bek pozisyonu için Puchacz ile anlaştı. 22 yaşındaki genç yıldız Puchacz sol bek mevkisinde yer alıyor. Alman takımı Alman ekibi Union Berlin’den kiralanan Polonyalı futbolcu Puchacz kariyeri boyunca 194 maça çıktı. Süper Lig'de 54 Puanla açık ara lider konumda bulunan Trabzonspor, devre arası transfer dönemini de oldukça hareketli geçiriyor. Kadrosuna birçok ismi katan bordo mavililerin sıradaki hedefi ise Aral Şimşir. Trabzonspor, 19 yaşındaki kanat oyuncusuyla anlaştı. Bordo mavili ekip Midtjylland ile görüşmelere devam ediyor. 

Ara transfer dönemi ne zaman bitecek? İşte son dakika Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor ve Galatasaray transfer haberi

BEŞİKTAŞ TRANFER BOMBASI

Beşiktaş transfer haberleri taraftarları heyecanladırmaya devam ediyor. Siyah beyazlı yönetim geçtiğimiz günler de stoper mevkiinde top koşturan Domagoj Vida ile anlaşmasını sürdürmek istiyor. Son dakika Beşiktaş transferi haberlerinde yer alan habere göre siyah beyazlı ekip Beşiktaş'la sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Domagoj Vida ile anlaşamadı. Hırvat stopere Fransız ekibi talip oldu.

Beşiktaş ilk yarı ortasında UEFA Şampiyonlar Ligi’nde elenmesi ve Süper Lig mücadelesinde etkili bir performans sergileyememesi nedeniyle teknik direktör değişikliğine gitti. Sergen Yalçın ile yollarını ayıran siyah beyazlı ekip yola Önder Karavelli ile devam etmeye karar verdi. Süper Lig’de 36 puanı bulunan Beşiktaş 6.sırada yerini alırken transfer konusunda sıkı çalışarak liderlik yarışına dahil olmak istiyor. Forvet transferi için Beşiktaş 12 Aralık’ta Çin kulübü Guangzhou ile sözleşmesi biten ve boşa çıkan Elkeson ile temasa geçti. 32 yaşındaki Brezilyalı yıldız Elkeson Çin’de 185 maçta 122 gol atıp 52 asist yaptı.

Ara transfer dönemi ne zaman bitecek? İşte son dakika Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor ve Galatasaray transfer haberi

Süper Lig transfer sezonu hakkında gelişmeler haberimizde yer alacak. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...