Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
06 Aralık 2021 19:30

Attila Szalai, Chelsea'de! Hocası açıkladı...

Son dakika Fenerbahçe transfer haberi: Süper Lig'de beklenilen çıkışı yakalayamayan Fenerbahçe, transfer arayışlarını sürdürürken kadrodaki isimlere de teklifler geliyor. Hem sarı-lacivertli formayla hem de milli takımda gösterdiği başarılı performansla Avrupa devlerinin radarına giren Attila Szalai ile ilgili sıcak bir gelişme yaşandı. Szalai'nin milli takım hocası, Macar stoperin Chelsea'ye transfer olduğunu duyurdu.

Attila Szalai, Chelsea'de! Hocası açıkladı...
​Süper Lig,Fenerbahçe,Vitor Pereira,Trabzonspor,Çaykur Rizespor,Kim Min-Jae,Attila Szalai

Süper Lig'de şampiyonluk yarışı sürdüren Fenerbahçe, 15. haftanın sonunda Trabzonspor'un 12 puan gerisinde ikinci sırada yer aldı. Teknik direktör Vitor Pereira önderliğinde sezona iyi bir başlangıç yapan sarı-lacivertliler, üst üste puan kayıpları yaşasa da ligde son olarak Çaykur Rizespor'u 4-0 mağlup etti.

Kanarya'da bu sezon bazı isimler gösterdikleri performansla dikkat çekiyor. Özellikle savunma oyuncuları Kim Min-Jae ve Attila Szalai'nin yıldızı Vitor Pereira ile birlikte parlarken, bu iki yıldızın geleceği merak konusu oldu.

HOCASI TRANSFERİ DUYURDU!

Özellikle sarı-lacivertlilerin Macar stoperi Attila Szalai'nin ismi, Avrupa'nın önde gelen kulüpleriyle anılmaya başlanmıştı. Szalai'nin devre arasında takımdan ayrılacağı iddiaları güçlenirken, milli takımdan hocası Marco Rossi ise flaş bir açıklamada bulundu.

57 yaşındaki İtalyan hoca Attila Szalai'nin Chelsea'ye transfer olacağını duyurdu. Marco Rossi, "Attila Szalai İtalya Serie A için çok uygun bir oyuncu olsa da Premier Lig ekibi Chelsea'ye transfer olacağını düşünüyorum" dedi. Kanarya'nın genç stoperi için övgülerini sürdüren Rossi, "Açıkçası Attila Szalai İspanya'nın önemli kulüpleri tarafından da takip edilmişti. Ancak Chelsea ile anlaşmış gibi görünüyor" dedi.

2021 ocak ayında 2 milyon Euro'ya Fenerbahçe'ye transfer olan Szalai, çubuklu formayla toplamda 43 maça çıktı ve 3 gol 2 asist kaydetti. Szalai'nin Fenerbahçe'den ayrılması durumunda sarı-lacivertlilerin en az 20 milyon Euro bonservis geliri elde etmesi bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...