Tgrt Haber
27 Aralık 2014 00:11

Avrupa bu Türk'ün peşinde

Menajer Batur Altıparmak; Mert Günok, Caner Erkin, Selçuk İnan ve Enes Ünal için İspanya ve Almanya'dan teklifler olduğunu söyledi.

Avrupa bu Türk'ün peşinde

Fenerbahçe'den Caner Erkin ile Mert Günok, Galatasaray'dan Selçuk İnan, Bursaspor'dan da Enes Ünal'ın menajerliğini yapan Batur Altıparmak, Radyospor'da özel açıklamalar yaptı.

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek Mert Günok için konuşan Altıparmak, milli kalecinin Fenerbahçe'de kalmak istediğini kaydetti. Geçen sezon Caner Erkin'in Inter'in kapısından döndüğünü belirten menajer, Bursa'nın genç yıldızı Enes Ünal'a da İspanya ve Almanya'dan teklifler olduğunu ifade etti. Altıparmak'ın açıklamaları şöyle:

MERT FENERBAHÇE'Yİ İSTİYOR
"Mert Günok'un sözleşmesi devam ediyor. Fenerbahçe ile görüşmeden başka bir takımla görüşmeyiz. Mert'in transferiyle ilgili çıkan haberler tamamiyle asılsızdır. Fenerbahçe git demediği sürece Mert, Fenerbahçe'de kalacak."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...