Tgrt Haber
15 Ağustos 2014 18:27

'Avrupa'da tekrar yer almak istiyoruz'

UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi eleme turu 1. Grup'taki son maçında İsviçre'nin Zürih takımına 4-0 mağlup olan Konak Belediyespor'da üzüntü yaşanıyor.

'Avrupa'da tekrar yer almak istiyoruz'

Teknik direktör Hüseyin Tavur, yaptığı yazılı açıklamada, şampiyonaya çok iyi hazırlandıklarını, tur şansını da son maça kadar taşıdıklarını belirtti. Konak Belediyespor ve Zürih takımlarının grubun iki favorisi arasında gösterildiğini ancak iyi başladıkları bir maçta konsantrasyon eksikleri nedeniyle farklı mağlup olduklarını aktaran Tavur, penaltıdan gelen golle geri düştükleri maçta oyun planlarının bozulduğunu daha sonra yakaladıkları pozisyonları değerlendiremeyince strese kapıldıklarını kaydetti. Tavur, şu görüşleri dile getirdi: "Geçtiğimiz sezon Avrupa'nın son 16 takımın arasına kalarak bir ilki gerçekleştirdik. Biz önemli bir misyon oluşturmuştuk. Bunu devam ettirmek, hatta üzerine koymak en önemli amacımızdı ama olmadı. Ülkemiz, bu futbolcularla gurur duymalıdır. Daha önce olmayan ve yaşanmayan başarıları bu oyuncular yaşattı. Kadın futbolu için bir örnek olarak bu sporun gelişimine katkı sağladıysak, biz bununla bile mutlu oluruz. Ancak Konak Belediyespor olarak hedeflerimiz bitmedi. Lige yine en iyi şekilde hazırlanıp gelecek sezon Avrupa arenasında tekrar yer almak istiyoruz."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...